fbpx

Ondernemer met als doelgroep zwangere vrouwen en/of baby’s? Dan heb ik wat leuks voor je!

Ben je ondernemer en werk je in de zwangerschap-/baby branche in de omgeving Brussel / Leuven / Mechelen? Dan heb ik wat leuks voor je!

Ik wil m’n netwerk in de omgeving van Brussel / Leuven / Mechelen uitbreiden! Ik ben dus op zoek naar ondernemers uit de buurt met dezelfde doelgroep als ik (want ik ben ook zwangerschaps- en newborn fotografe – zie www.purelifefotografie.be), zodat we elkaar kunnen ondersteunen en helpen!

Wat bied ik je?

 • Ik geef je met veel plezier een fotoreportage van jou in jouw winkel / met jouw product … cadeau!
 • Deze reportage komt inclusief 5 foto’s naar keuze met m’n watermark.
 • Extra foto’s of foto’s in hoge resolutie kunnen aan een aantrekkelijke prijs aangekocht worden.
 • Ik schrijf ook graag een blog-artikel over jou en jouw onderneming op m’n twee websites (www.purelifefotografie.be en www.purelivingfotografie.be) om te delen op social media en de SEO voor jouw website te boosten!
 • Ik geef graag jouw business kaartjes aan mijn zwangere of net bevallen klanten.

Dankzij de fotoreportage leren we elkaar kennen, weet ik precies wat je doet en hoe we elkaar kunnen helpen!

Heb je interesse? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  Tot binnenkort!

  Joke Van Eeghem

  2019-11-19T10:55:45+00:00

  Geef een reactie

  Ondernemer met als doelgroep zwangere vrouwen en/of baby’s? Dan heb ik wat leuks voor je!

  Ben je ondernemer en werk je in de zwangerschap-/baby branche in de omgeving Brussel / Leuven / Mechelen? Dan heb ik wat leuks voor je!

  Ik wil m’n netwerk in de omgeving van Brussel / Leuven / Mechelen uitbreiden! Ik ben dus op zoek naar ondernemers uit de buurt met dezelfde doelgroep als ik (want ik ben ook zwangerschaps- en newborn fotografe – zie www.purelifefotografie.be), zodat we elkaar kunnen ondersteunen en helpen!

  Wat bied ik je?

  • Ik geef je met veel plezier een fotoreportage van jou in jouw winkel / met jouw product … cadeau!
  • Deze reportage komt inclusief 5 foto’s naar keuze met m’n watermark.
  • Extra foto’s of foto’s in hoge resolutie kunnen aan een aantrekkelijke prijs aangekocht worden.
  • Ik schrijf ook graag een blog-artikel over jou en jouw onderneming op m’n twee websites (www.purelifefotografie.be en www.purelivingfotografie.be) om te delen op social media en de SEO voor jouw website te boosten!
  • Ik geef graag jouw business kaartjes aan mijn zwangere of net bevallen klanten.

  Dankzij de fotoreportage leren we elkaar kennen, weet ik precies wat je doet en hoe we elkaar kunnen helpen!

  Heb je interesse? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

   Tot binnenkort!

   Joke Van Eeghem

   2020-11-19T11:23:08+00:00

   Geef een reactie

   Ondernemer met als doelgroep zwangere vrouwen en/of baby’s? Dan heb ik wat leuks voor je!

   Ben je ondernemer en werk je in de zwangerschap-/baby branche in de omgeving Brussel / Leuven / Mechelen? Dan heb ik wat leuks voor je!

   Ik wil m’n netwerk in de omgeving van Brussel / Leuven / Mechelen uitbreiden! Ik ben dus op zoek naar ondernemers uit de buurt met dezelfde doelgroep als ik (want ik ben ook zwangerschaps- en newborn fotografe – zie www.purelifefotografie.be), zodat we elkaar kunnen ondersteunen en helpen!

   Wat bied ik je?

   • Ik geef je met veel plezier een fotoreportage van jou in jouw winkel / met jouw product … cadeau!
   • Deze reportage komt inclusief 5 foto’s naar keuze met m’n watermark.
   • Extra foto’s of foto’s in hoge resolutie kunnen aan een aantrekkelijke prijs aangekocht worden.
   • Ik schrijf ook graag een blog-artikel over jou en jouw onderneming op m’n twee websites (www.purelifefotografie.be en www.purelivingfotografie.be) om te delen op social media en de SEO voor jouw website te boosten!
   • Ik geef graag jouw business kaartjes aan mijn zwangere of net bevallen klanten.

   Dankzij de fotoreportage leren we elkaar kennen, weet ik precies wat je doet en hoe we elkaar kunnen helpen!

   Heb je interesse? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

    Tot binnenkort!

    Joke Van Eeghem

    2020-11-19T11:23:08+00:00

    Geef een reactie

    Over mij

    Hi! Ik ben Joke Van Eeghem. Portret- en Vastgoedfotografe woonachtig in Brussel en werkzaam in Brussel en Vlaanderen. Ik geef je graag een inkijk in m’n portfolio. Heb je vragen, twijfel dan niet om contact met me op te nemen.

    Recent Werk

    Contact info

    Koningslosteenweg 28, 1800 Vilvoorde
    Tel: +32 478 16 44 98
    Email: info@purelivingfotografie.be
    Web: https://www.purelivingfotografie.be