fbpx

Genieten in Praag!

Tijdens de herfstvakantie was ik samen met m’n gezin in Praag. Ik heb er met volle teugen genoten van de prachtige architectuur, het mooie weer (ook al was het kou – de zon maakte alles goed!), ons prachtige hotel en de vele bezienswaardigheden die we tijdens verschillende wandelingen hebben ontdekt.

Op vakantie neem ik uiteraard altijd m’n fototoestel mee, want ik kan nu eenmaal niet zonder … Dus een fotoreportage van deze prachtige bestemming mag uiteraard niet ontbreken!

Ik neem je graag even mee naar Praag :-). Veel kijkplezier!

2019-11-19T10:30:00+00:00

Geef een reactie

Genieten in Praag!

Tijdens de herfstvakantie was ik samen met m’n gezin in Praag. Ik heb er met volle teugen genoten van de prachtige architectuur, het mooie weer (ook al was het kou – de zon maakte alles goed!), ons prachtige hotel en de vele bezienswaardigheden die we tijdens verschillende wandelingen hebben ontdekt.

Op vakantie neem ik uiteraard altijd m’n fototoestel mee, want ik kan nu eenmaal niet zonder … Dus een fotoreportage van deze prachtige bestemming mag uiteraard niet ontbreken!

Ik neem je graag even mee naar Praag :-). Veel kijkplezier!

2020-11-19T11:23:12+00:00

Geef een reactie

Genieten in Praag!

Tijdens de herfstvakantie was ik samen met m’n gezin in Praag. Ik heb er met volle teugen genoten van de prachtige architectuur, het mooie weer (ook al was het kou – de zon maakte alles goed!), ons prachtige hotel en de vele bezienswaardigheden die we tijdens verschillende wandelingen hebben ontdekt.

Op vakantie neem ik uiteraard altijd m’n fototoestel mee, want ik kan nu eenmaal niet zonder … Dus een fotoreportage van deze prachtige bestemming mag uiteraard niet ontbreken!

Ik neem je graag even mee naar Praag :-). Veel kijkplezier!

2020-11-19T11:23:13+00:00

Geef een reactie

Over mij

Hi! Ik ben Joke Van Eeghem. Portret- en Vastgoedfotografe woonachtig in Brussel en werkzaam in Brussel en Vlaanderen. Ik geef je graag een inkijk in m’n portfolio. Heb je vragen, twijfel dan niet om contact met me op te nemen.

Recent Werk

Contact info

Koningslosteenweg 28, 1800 Vilvoorde
Tel: +32 478 16 44 98
Email: info@purelivingfotografie.be
Web: https://www.purelivingfotografie.be