Ontdek deze klassevolle eigentijdse villa gelegen in een hyper rustige villawijk te Dendermonde op een boogscheut van winkels, scholen en het centrum. En in de directe nabijheid van de Schelde en de prachtige natuur.

Leven, werken & ontspannen gaat hand in hand met elkaar in deze eigendom met een sprekend karakter aan de binnenzijde.

Dankzij haar riante woonvulume leent de woning zich perfect tot een evenwichtige combinatie wonen | werken.

De zolderverdieping is volledig ingericht als studio (leefruimte, kitchenette, slaapkamer & badkamer). Maar doet actueel dienst als volwaardige bureelruimte.

Typerend aan de woning is de hoog kwalitatieve afwerking aan de ene kant, maar tegelijkertijd ook haar enorm rijke en mooie lichtinval in alle ruimtes. Van boven tot beneden. Dit maakt de woning meteen een héél gezellige plaats waar het leuk vertoeven is.

Op het gelijkvloerse vinden een mooie inkomhal met vestiaire en gastentoilet die toegang verleent naar de keuken en een hyper gezellige leefruimte met prachtige open haard en mooie visgraatmotief parket. De keuken is naastgelegen en kijkt uit naar de tuin met zwembad. Aansluitend bevindt zich een bergruimte|wasplaats met toilet en de inpandige garage.

Op de verdieping vinden we naast de master bedroom met on-suite badkamer nog 2 grote slaapkamers terug. Deze slaapkamers genieten een volwaardige aparte badkamer. Op deze étage bevindt zich tevens een nachttoilet, dressing en een aparte bergruimte.

De woning is voorzien van een kruipruimte onder de volledige woning en geniet een gunstige EPC-score van 213 kWh/m² jaar.

Voor meer gedetailleerde informatie en|of de virtuele tour kan u bellen|mailen met Caroline op 0495 55 74 98 | caroline@1stquality.be

Ontdek dit pand op 1stquality.be