Over Pure Living

Hey daar! Welkom bij Pure Living Fotografie! Ik ben Joke Van Eeghem, de persoon achter de lens en de creatieve geest die gespecialiseerd is in het vastleggen van de pracht van vastgoed en het creëren van geweldige personal branding foto’s.

Ik heb altijd al een passie gehad voor architectuur en interieurs, en mijn tijd op het exotische eiland Curaçao (2012-2019)  heeft me de mogelijkheid gegeven om mijn fotografievaardigheden verder te ontwikkelen. Na jarenlang te hebben gewerkt als fotograaf voor verschillende opdrachtgevers in de vastgoed- en toerismesector, heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld die oog heeft voor detail, de juiste belichting en een mooie afwerking.

Bij Pure Living Fotografie draait alles om het vastleggen van de essentie van een pand en het laten stralen van de unieke sfeer ervan. Of je nu een makelaar bent die een woning snel en effectief wil verkopen, een interieurarchitect die zijn beste werk wil presenteren, of een eigenaar van een vakantiepand die aantrekkelijke beelden nodig heeft, ik sta klaar om je te helpen.

Maar dat is niet alles wat ik doe! Ik geloof dat het ook essentieel is voor ondernemers om zich authentiek te presenteren aan hun klanten. Daarom bied ik ook personal branding fotografie aan, waarbij ik jouw persoonlijkheid, emoties en beroep vastleg op beeld. Ik help je graag om je online professionaliteit naar een hoger niveau te tillen met professionele portretfoto’s die een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep.

Ik werk in gans België en ben beschikbaar voor fotosessies en het creëren van 360 graden virtuele tours. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om te zien of mijn fotografie-stijl past bij jouw opdracht. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Laten we samenwerken en iets moois creëren!

Liefs,

Joke Van Eeghem

CONTACT DETAILS

Email: info@purelivingfotografie.be
Web: www.purelivingfotografie.be

BTW nummer: BE0800.292.362

ADRES

Asiat Park, Mechelsesteenweg 255, 1800 Vilvoorde

Fotoshoots enkel op afspraak op een locatie naar keuze (in België) of in m’n studio (in Vilvoorde).