VASTGOEDFOTOGRAFIE

Op zoek naar professionele vastgoedfotografie? Ik begrijp als geen ander de essentiële rol die prachtige beelden spelen bij het succesvol verkopen of verhuren van vastgoed. Met mijn jarenlange ervaring en samenwerkingen met diverse makelaars, vakantieverhuurbedrijven, Airbnb en (interieur)architecten, ben ik gepassioneerd om jouw vastgoed optimaal in beeld te brengen.

Waarom is vastgoedfotografie zo belangrijk? Simpelweg omdat beelden een onmisbare eerste indruk maken en de beslissingen van potentiële kopers of huurders beïnvloeden. Mijn professionele fotografie legt niet alleen de ruimtes vast, maar ook de unieke sfeer en karakteristieke details van het pand. Door middel van zorgvuldig gebruik van belichting, compositie en oog voor detail, breng ik de woning tot leven en kunnen potentiële klanten zich gemakkelijk voorstellen hoe het zou zijn om er te wonen of werken.

Ik ga verder dan alleen standaardfotografie. Ik bied ook 360 graden fotografie en virtual tours aan, waardoor potentiële kopers een meeslepende en interactieve ervaring krijgen. Ze kunnen virtueel door het pand wandelen en alle hoeken en details verkennen. Dit creëert een sterke emotionele band en vergroot de betrokkenheid bij het pand.

Ik begrijp de waarde van uitstekende vastgoedbeelden en de impact ervan op het succes van jouw vastgoedtransacties. Laat mij je helpen om de unieke eigenschappen en het karakter van jouw vastgoedobjecten op een vriendelijke en professionele manier vast te leggen. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jouw vastgoedpresentatie naar een hoger niveau kan tillen!

Ik ben ontzettend blij dat ik de diensten van Pure Living Fotografie heb ingeschakeld voor het fotograferen van mijn woning. De foto’s die ze heeft gemaakt zijn werkelijk prachtig! Ze wist de sterke punten van mijn huis perfect in beeld te brengen en heeft echt oog voor detail. De composities hebben mijn huis op zijn best laten zien. Ik geloof echt dat de kwaliteit van de foto’s heeft bijgedragen aan het snel verkopen van mijn woning. Ik kan Joke van Pure Living Fotografie ten zeerste aanbevelen!

A. De Smet,

Ik werk al geruime tijd samen met Pure Living Fotografie en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze een echte professional is. Haar kennis en expertise op het gebied van vastgoedfotografie zijn ongeëvenaard. Ze begrijpt precies hoe belangrijk het is om de sterke punten van een woning te benadrukken en sfeer te creëren. Haar foto’s hebben absoluut geholpen om de verkoopprocessen te versnellen en de interesse van potentiële kopers te wekken. Ik waardeer haar betrouwbaarheid, punctualiteit en flexibiliteit. Het is een plezier om met Joke samen te werken en ik beveel haar diensten van harte aan!

J. Leclercq,

Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan Joke, een geweldige vastgoedfotograaf. Ze heeft mijn huis op een manier vastgelegd die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Haar foto’s zijn niet alleen technisch perfect, maar ze hebben ook de warmte, de charme en de unieke kenmerken van mijn huis weten vast te leggen. Ik was verbaasd over hoe ze elk detail wist te accentueren en de ruimtes tot leven bracht met haar composities.

Naast haar uitzonderlijke talent als fotograaf, was ze ook een plezier om mee te werken. Ze was geduldig, attent en luisterde naar mijn ideeën en wensen. Ze nam de tijd om het huis te begrijpen en zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde tijdens de fotoshoot.

Dankzij haar prachtige foto’s hebben we veel interesse en positieve reacties gekregen van potentiële kopers. Het heeft absoluut geholpen bij de verkoop van mijn huis. Ik kan deze vastgoedfotograaf niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar buitengewone fotografie die de ware essentie van een woning vastlegt. Bedankt voor het creëren van blijvende herinneringen met je fantastische werk!

M. Pots,

Recent Werk

Vastgoedfotografie & Virtual Tours

ZOVEEL MEER DAN ALLEEN FOTO’S

Professionele Vastgoedfotografie

Bij elke fotoreportage staat jouw tevredenheid centraal. Ik houd rekening met jouw wensen en het doel van de fotoreportage. Tijdens de uitgebreide fotosessie leg ik elke ruimte vast vanuit diverse hoeken met een breedbeeldlens. Authentieke en unieke elementen worden gefotografeerd met een 50mm lens, waardoor de sfeer prachtig wordt vastgelegd. Na de fotoshoot worden de beelden zorgvuldig nabewerkt om een perfect en nauwkeurig beeld te creëren. Je ontvangt alle foto’s in de prijs (geen minimum of maximum aantal).

360 graden fotografie & Virtual tours

Met behulp van 360 graden foto’s, genomen in alle binnen- en buitenruimtes van de woning, creëer ik boeiende virtual tours. Deze virtual tours worden geüpload naar een URL en kunnen kosteloos door mij of door jou worden gehost, afhankelijk van jouw voorkeur. Via de URL kunnen potentiële kopers op verschillende manieren de virtual tour verkennen.

Dankzij de virtual tour krijgen kopers een duidelijk beeld van de ruimtelijke indeling, de grootte van de kamers en de algehele staat van de woning. Ook wordt een straatbeeld vastgelegd, zodat kopers kunnen zien waar de woning zich bevindt in relatie tot de straat. Vanuit hun eigen comfortabele omgeving kunnen geïnteresseerde kopers virtueel door de aangeboden woningen wandelen en zo een realistische ervaring krijgen. Dit is tevens een ideale manier om serieuze kopers te onderscheiden van minder geïnteresseerde kopers.

Wil je graag een voorproefje? Neem gerust een kijkje in onderstaande panden en ervaar zelf de kwaliteit en meerwaarde van mijn vastgoedfotografie.

Tarieven

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Elke woning uniek is, daarom hanteer ik prijzen die zijn afgestemd op de grootte van de woning, berekend op de bewoonbare oppervlakte (exclusief tuin/terras). Zo kan ik een eerlijke prijs bieden en mijn diensten aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Ongeacht de grootte van jouw woning, mag je rekenen op hoogwaardige vastgoedfotografie die de unieke kenmerken van jouw pand perfect in beeld brengt. Elk detail wordt zorgvuldig vastgelegd, waardoor potentiële kopers of huurders een realistische indruk krijgen van de ruimtes.

Compact

Woningen kleiner dan 100m2

Laat mij elk detail van je kleine woning professioneel vastleggen, of het nu gaat om een knus appartement, gezellige studio of compacte woning.

 • € 152,89 excl. BTW

 • € 180,- incl. BTW

Reserveer nu

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

Standard

Woningen tussen 100m2 – 200m2

Laat mij elk detail van je middelgrote woning professioneel vastleggen, of het nu gaat om een ruim appartement, sfeervolle villa of gezinswoning.

 • € 206,61 excl. BTW

 • € 250,- incl. BTW

Reserveer nu

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

Spacious

Woningen groter dan 200m2

Laat mij elk detail van je ruime woning professioneel vastleggen, of het nu gaat om een luxe penthouse, statige herenwoning of riante villa.

 • € 289,26 excl. BTW

 • € 350,- incl. BTW

Reserveer nu

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

360 graden & virtual tours

Enkel in combinatie met een fotoreportage mogelijk. Indien je interesse hebt in een 360 graden & virtual tour, geef dit dan aan in de vragenlijst bij de reservatie, zodat ik hier voldoende tijd voor kan inplannen.

 • Kost per 360 graden foto (gemiddeld 1 foto per ruimte): € 25
 • Eenmalige opstartkost per virtual tour: € 50
 • Vraag naar het speciale tarief in combinatie met vastgoedfotografie

Voorwaarden

 • Tijdens de fotoreportage wordt uitgebreid gefotografeerd. Elke ruimte wordt vanuit verschillende hoeken met een breedbeeldlens gefotografeerd. Authentieke en unieke elementen worden gefotografeerd met een 50mm lens, om de sfeer extra goed in beeld te brengen. De foto’s worden nadien nabewerkt om een zo’n goed en correct mogelijk beeld te scheppen. Alle foto’s zijn in de prijs inbegrepen (er is geen minimum of maximum aantal).
 • De foto’s worden binnen 3 werkdagen bezorgd, tenzij anders afgesproken.
 • De virtual tour wordt binnen 5 werkdagen bezorgd, tenzij anders afgesproken.
 • Tarieven zijn vermeld excl. BTW
 • Tarieven zijn vermeld excl. reisonkosten (0,75 euro / km).
Contacteer me!
CONTACT DETAILS

Email: info@purelivingfotografie.be
Web: www.purelivingfotografie.be

BTW nummer: BE0800.292.362

Plan een video-call in

ADRES

Asiat Site, Mechelsesteenweg 255, 1800 Vilvoorde

Fotoshoots enkel op afspraak op een locatie naar keuze (in België) of in m’n studio (in Vilvoorde).