Een tijdje geleden kwam ik in contact met An van Alinex. Ze was op zoek naar een fotografe die de maatkasten die haar man Tom maakt, kon fotograferen voor hun marketing doeleinden. Natuurlijk deed ik dat met veel plezier.

Altijd enthousiast als ik ben, reed ik met veel enthousiasme richting Ranst om daar verschillende projecten van Alinex te fotograferen. Want je kan bij Alinex voor véél terecht. Denk maar aan maatwerk voor in je woonkamer, slaapkamer, dressing, vestiaires, zolderrenovaties, home offices … Maar ook laminaat, binnendeuren, tuinmeubels en meubels gemaakt uit steigerhout. Alles wat je op maat kan maken, maat Alinex met véél plezier en nauwkeurigheid.

De klanten van Alinex zijn zeer enthousiast over hun correcte maatwerk, hun passie voor het vak en de goede en vlotte communicatie.

Als ik vraag in welk opzicht Alinex uniek is, ten opzichte van hun concurrenten, dan antwoordt An: “vroeger deden we totaal iets anders maar door ons passie en kennis die we hebben gedurende de jaren hebben ontwikkeld in bijberoep hebben we van ons bijberoep ons werk gemaakt . Dat maakt dat we vanuit ons zakelijk talent van vroeger nu zeer goed weten hoe in te spelen op de vragen van de klant en vooral met passie werken.”

Het favoriete ontwerp van An is de zolderkamer, omdat die multifunctioneel is en voor allerlei noden kan dienen.

En altijd leuk om te delen wat An & Tom van Alinex over mijn diensten zegt:

Toen ik een fotograaf zocht voor ons werk van Alinex te fotograferen was ik op zoek naar iemand die meedacht , vlot in de omgang was en zeer vriendelijk naar onze klanten vermits we hen zeer dankbaar zijn dat we hier mogen fotograferen. Het was meteen een match en de samenwerking verliep helemaal zoals gepland. Ook achteraf met de bespreking van de foto’s was ik enorm tevreden. Niets is je teveel en je enthousiasme en passie is net datgene dat we zochten! Ik kijk alvast uit naar de volgende shoots!!!

Ontdek snel hun realisaties!

Ben je dus op zoek naar een hele toffe ondernemer om jouw maatkasten onder handen te nemen? Dan raad ik je graag Tom & An van Alinex aan!

Zo kan je Alinex contacteren:
www.alinex.be
info@alinex.be
+32 474 35 01 86
+32 479 31 21 50

www.facebook.com/Alinexmaatwerk

Veel kijkplezier!
Lieve groetjes,
Joke
info@purelivingfotografie.be / 0478 16 44 98