Via een community groep op Facebook kwam ik in contact met Lise Luyten. Als interieurarchitecte was ze op zoek naar een fotograaf om haar creaties te fotograferen voor reclame doeleinden (haar website en social media). Ik ben met veel enthousiasme naar haar toe gereden om haar woning te fotograferen. Ik kan heel eerlijk zeggen dat ik haar woning fantastisch vond! Ik kon geen genoeg krijgen van de mooie ruimtes en leuke details die ze in haar interieur heeft gebracht. Ik ben grote fan van Lise dus!

Lise werkt sinds 2016 als zelfstandig interieurarchitecte. Ze is woonachtig in Haasdonk maar werkt in gans België. Als interieurarchitecte maakt Lise ontwerpen op voor zowel verbouwingen, totaalrenovaties als nieuwbouw woningen. Dit houd in dat ze maatwerk ontwerpt en volledig technisch uittekent. Ze maakt ook voorstellen voor de meubels, verlichting en de te gebruiken materialen. Daarnaast coördineert en controleert ze de uit te voeren werken van A-Z. Hierdoor geniet de klant van een stressloze vernieuwing of verbouwing.

Elke klant is Lise haar nr. 1 prioriteit. Haar missie is om voor elke klant een uniek en kwalitatief ontwerp te maken, volledig op maat van hun noden, wensen en eisen. Voor elke klant tracht ze een volledig uniek ontwerp te maken. Geen kopie van een eerder project. Daarnaast maakt ze steeds realistische 3D beelden bij elk ontwerp. Dit geeft de klant een goed beeld van het mogelijke resultaat.

Als ik Lise vraag waar ze haar inspiratie heeft gehaald bij het ontwerpen van haar eigen woning (dewelke ik mocht fotograferen) antwoordt ze: “Onze woning dateerde van 1847. Het originele bouwvolume is volledig gerenoveerd naar de nieuwe normen en eisen. In de extensie achteraan de woning bevindt zich de keuken en kantoorruimte. Het bestaande volume en nieuwe extensie worden afgescheiden door 2 binnentuinen die zorgen voor meer lichtinval in de woning. In het bestaande bouwvolume werkten we met natuurlijke materialen die voor warmte en geborgenheid zorgen. Authentieke elementen zoals deuropeningen en hoge plafonds zijn behouden gebleven. Het nieuwe gedeelte is voorzien van grote glaspartijen dat zorgt voor enorm veel licht inval. Een contrast tussen oud en nieuw.”

Lise vindt het moeilijk om een keuze te maken tussen haar favoriete plekjes uit de woning (wat ik absoluut begrijp – want elke ruimte is met veel zorg en oog voor detail ingericht en aangekleed). Ze zegt: “Ik heb zo veel favoriete plekjes. Maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor de keuken. Ik kook zeer graag! De keuken is dus voorzien van een enorm keukeneiland. Een uitgewerkte kooknis met marmer. Daarnaast hebben we een enorm lange tafel in de keuken geplaatst om al onze vrienden en familie te kunnen ontvangen ☺️ Mijn 2de favoriete plek is mijn kantoor. Hier mag en kan ik dagelijks werken aan de nieuwe ontwerpen. Een kantoor met zeer veel lichtinval volledig gemaakt hoe ik het wil.”

Hieronder kan je binnenkijken in haar woning!

Ben je dus op zoek naar een hele toffe onderneemster om jouw woning onder handen te nemen? Dan raad ik je graag Lise Luyten aan!

Zo kan je Lise Luyten interieurarchitect contacteren:
www.liseluyten.be
lise@liseluyten.be
0473516558

www.facebook.com/liseluyteninterieurarchitect
www.instagram.com/liseluyteninterieurarchitect

Joke Van Eeghem
info@purelivingfotografie.be / 0478 16 44 98