Een tijdje geleden maakte ik via een erg leuke Facebook groep voor vrouwelijke ondernemers kennis met Nicky, de eigenares van pop-up en webshop With Baby Love.

With Baby Love is een conceptstore, gestart is in 2017, met leuke Belgische merken voor hippe mama’s en hun kindjes. Sinds oktober 2019 is er in Dendermonde ook een pop-up winkel terug te vinden. Aansluitend biedt With Baby Love ook een geboortelijst aan, waar wordt ingespeeld op de hedendaagse drukke agenda’s. Daarbij biedt Nicky een hele fijne service aan. Ze komt namelijk tot bij je thuis met leuke spulletjes en begeleidt je door de leuke, maar ook uitdagende taak van het maken van een geboortelijst. Bij het opstellen van de geboortelijst mag je gerust out of the box denken, je kan er namelijk alles op plaatsen, denk aan tweedehands spullen, nieuw, fotoshoots, babyspa, een bon voor me-time voor de mama 🙂 … Alles wat je bedenkt is mogelijk.

Samen met Nicky heb ik inmiddels al een leuke newborn fotoshoot give-away georganiseerd, een fotodag met Sinterklaas georganiseerd, newborn fotoshoots door Pure Life fotografie zijn mogelijk te verkrijgen via de geboortelijsten en wellicht komen er nog meer leuke samenwerkingen in de toekomst! Ik kon dan ook niet anders dan een leuke fotoreportage maken van haar pop-up winkel en een mooi blog-artikel schrijven over With Baby Love! Van de resultaten heb ik een leuke video gemaakt, die hieronder terug te vinden is.

De missie van Nicky is om mensen te stimuleren om merken te zoeken uit hun buurt en meer Belgisch te laten kopen. Het is een bewuste keuze om voor bijna uitsluitend Belgische merken. Dit kan ik uiteraard alleen maar toejuichen!

Eind januari 2020 sluit de pop-up store helaas alweer de deuren, dus ga zeker en vast een kijkje nemen voor het te laat is. De pop-up store is te vinden op de Vlasmarkt 33/6, 9200 Dendermonde, en het is geopend van woensdag t.e.m. zaterdag (uitgezonderd met de feestperiode). Uiteraard blijft de webshop open en is het 7/7 – 24/24 mogelijk om daar bestellingen te plaatsen.

Nicky heeft momenteel ook een heel erg leuke actie lopen! Kan je een vriendin overtuigen een lijstje te leggen bij With Baby Love, dan krijg jij 50 euro shopbudget en jouw vriendin een extra welkom-box :-)! Als dat niet een top-cadeau is!

Neem dus zeker een kijkje op de website van With Baby Love, de ideale plek voor een kraamcadeau of last-minute kerstcadeau!

Zo kan je Nicky Malfliet contacteren:
www.withbabylove.be
nicky@withbabylove.be
0498238843

www.facebook.com/WithBabyLove
www.instagram.com/withbabylove

Joke maakt prachtige foto’s zelf in een situatie waar ze moet werken met kinderen, die eerlijk toch een beetje onvoorspelbaar zijn. Ze legt pure foto’s vast waardoor ik haar aanraad aan iedereen!

Pluspuntje: Ze is altijd enthousiast en alles met een glimlach!

Door Nicky Malfliet, eigenares With Baby Love

Heb je zelf ook interesse in een fotoreportage over jouw concept store? Neem dan zeker contact met me op! Ik help met veel liefde en plezier!

Joke Van Eeghem
info@purelivingfotografie.be / 0478 16 44 98