Met zijn 140 meter hoogte en 42 verdiepingen is Up-site de hoogste woontoren van België. Hier geniet u van het meest panoramische uitzicht van Brussel, helemaal voorbehouden aan de bewoners. De residentie ‘Up-site’ biedt een ongeëvenaard wooncomfort dankzij een conciërgedienst, een spa- en wellnesscenter, een privébioscoop en een speelzaal voor de kinderen. De residentie ademt ‘urban lifestyle’ en is gelegen in één van de meest trendy buurten. Het appartement zelf is gelegen op de 12de verdieping met zicht op het water en beschikt over een subliem uitzicht, een mooie lichtinval en is uitgerust met oog voor het actuele wooncomfort. Rondom de toren is een park aangelegd van +- 20 ha. In de onmiddellijke omgeving vinden we Tour & Taxis, het Kaaitheater, het museum van moderne kunst en de trendy Dansaertstraat.

De indeling van het appartement is als volgt:

Inkomhal met gastentoilet, ingebouwde vestiairekast en wasplaats. Volledig ingerichte open keuken met eeteiland en leefruimte voorzien van (boeken)kasten met aangename zithoek. Aansluitend slaapkamer met dressing-gedeelte die overgaat in de badkamer met apart, ligbad, dubbel lavabo-meubel en toilet.

Een interessante investering voor eigen bewoning of voor verhuur met een haalbare huurprijs per maand te beginnen vanaf 1.200,00 EUR/maand exclusief gemeenschappelijke kosten en parking.

Kers op de taart: de residentie geniet een gemeenschappelijk dakterras waar alle bewoners van kunnen genieten!

In de vraagprijs is begrepen: 1 ondergrondse autostaanplaats + 1 privatieve kelderberging

Ontdek dit pand op 1stquality.be