Als investeerder gaat dit appartementsgebouw u zeker en vast opvallen! Het gebouw is een typisch ‘fifties’ gebouw met zijn kenbaar mooie architectuur enerzijds en mooie binnenruimtes anderzijds.

Gelegen vlak aan het centrum van Sint-Niklaas en op een steenworp van het winkelcentrum en het openbaar vervoer (trein & bus), is deze opbrengsteigendom een ideale investering naar verhuur toe.

Het gebouw werd opgetrokken met uiterst kwalitatieve materialen in 1938 en werd volledig gestript in 2005 met oog voor de authenticiteit van de residentie. De opdeling is als volgt (elk appartement beschikt over 3 slaapkamers):

– Eén gelijkvloers appartement met een bewoonbare oppervlakte van 138 m²

– Eén appartement op de 1ste verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 117,27 m²

– Eén appartement op de 2de verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 129 m²

– Eén aparte naastgelegen grond (waarop actueel ook een garage is geplaatst die dienst doet als fietsenstalling voor het gebouw)

Gezien de kleinschaligheid van het gebouw is er géén lift, noch een syndicus aangesteld. Dit zorgt dat de gemeenschappelijke kosten voor de huurders beperkt blijven wat de verhuur interessanter maakt van kandidaat-huurders.

EPC’s en elektrische keuringen zijn opgemaakt per entiteit. Alle juridische stukken en grondplannen kunnen u apart worden toegezonden via mail. Tevens beschikken wij over fotoreportages van alle entiteiten, zowel als een virtuele tour die beschikbaar is op eenvoudige aanvraag via office@1stquality.be

Ontdek dit pand op 1stquality.be