In Curacao had ik een echte droomjob. Ik mocht er voor Curacao Exclusief prachtige woningen in de vakantieverhuur fotograferen, op de meest exclusieve en luxueuze plekjes. Een van m’n laatste opdrachten op Curacao voor hen was het fotograferen van Villa Wide Ocean in Jan Thiel.

Deze luxe villa is net nieuw opgeleverd en modern en zeer sfeervol ingericht. De villa is gelegen in de luxe villawijk Vista Royal (Jan Thiel) en ligt zeer centraal t.o.v. de beachclubs van Jan Thiel.  Het uitzicht op de zee is bij deze villa werkelijk adembenemend.

De gezellig woonkamer met TV, open keuken en slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. De keuken is zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Zoals Amerikaanse koelkast (met ijsblokjes dispenser), Nespresso, magnetron, toaster en vaatwasser. De benedenverdieping wordt niet verhuurd maar hier is nog een gezellige TV-hoek met pantry waar u gebruik van kunt maken.

In de villa bevinden zich 4 twee persoonsslaapkamers met ieder een eigen badkamer en voldoende kastruimte.

Via de woonkamer heeft u toegang tot een balkon aan de zeekant, waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en de rust. Ook is er via de woonkamer en keuken toegang tot het grote terras met privézwembad.  Bij het zwembad zijn voldoende ligbedden. Ook is er een gezellige Palapa voor de nodige verkoeling.

Wil je meer weten? Neem dan zeker een kijkje op de website van Curacao Exclusief, daar vind je alle info, nog meer foto’s én kan je uiteraard een heerlijke vakantie naar Curacao boeken!