fbpx

Citytrip New York City

In de zomer ben ik, samen met m’n man en zoontje voor de 2de keer naar New York City gegaan. Het was weer fantastisch! We hadden geluk dat we een betaalbaar hotelletje vonden dichtbij Times Square. De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke tijd in New York. Op 5 dagen tijd hebben we verschillende hoeken van de stad bezocht en met volle teugen genoten van het bruisende stadsleven. Ik had natuurlijk m’n camera bij de hand om zoveel mogelijk te fotograferen, want het is natuurlijk ook een heel fotogenieke stad! Ik neem je graag even mee in op citytrip naar New York :-). Veel kijkplezier!

2019-10-22T07:53:52+00:00

Geef een reactie

Citytrip New York City

In de zomer ben ik, samen met m’n man en zoontje voor de 2de keer naar New York City gegaan. Het was weer fantastisch! We hadden geluk dat we een betaalbaar hotelletje vonden dichtbij Times Square. De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke tijd in New York. Op 5 dagen tijd hebben we verschillende hoeken van de stad bezocht en met volle teugen genoten van het bruisende stadsleven. Ik had natuurlijk m’n camera bij de hand om zoveel mogelijk te fotograferen, want het is natuurlijk ook een heel fotogenieke stad! Ik neem je graag even mee in op citytrip naar New York :-). Veel kijkplezier!

2020-11-19T11:23:22+00:00

Geef een reactie

Citytrip New York City

In de zomer ben ik, samen met m’n man en zoontje voor de 2de keer naar New York City gegaan. Het was weer fantastisch! We hadden geluk dat we een betaalbaar hotelletje vonden dichtbij Times Square. De ideale uitvalsbasis voor een heerlijke tijd in New York. Op 5 dagen tijd hebben we verschillende hoeken van de stad bezocht en met volle teugen genoten van het bruisende stadsleven. Ik had natuurlijk m’n camera bij de hand om zoveel mogelijk te fotograferen, want het is natuurlijk ook een heel fotogenieke stad! Ik neem je graag even mee in op citytrip naar New York :-). Veel kijkplezier!

2020-11-19T11:23:23+00:00

Geef een reactie

Over mij

Hi! Ik ben Joke Van Eeghem. Portret- en Vastgoedfotografe woonachtig in Brussel en werkzaam in Brussel en Vlaanderen. Ik geef je graag een inkijk in m’n portfolio. Heb je vragen, twijfel dan niet om contact met me op te nemen.

Recent Werk

Contact info

Koningslosteenweg 28, 1800 Vilvoorde
Tel: +32 478 16 44 98
Email: info@purelivingfotografie.be
Web: https://www.purelivingfotografie.be