Droom weg van het potentieel waarover deze woning beschikt. Een pand met ontzettend veel uitstraling, zeer vooruitstrevend gebouwd in 1975, en gelegen op een Oost gericht terrein van net geen 1.000 m² groot.

U wordt meegenomen in de tijdloze architectuur, op een uiterst rustig gelegen locatie met open zicht op de achterliggende velden.

De woning is doorheen de jaren ontzettend goed onderhouden door de eerste eigenaars die het pand destijds hebben laten bouwen.

Er werd toen al bijzondere aandacht besteed aan de beleving van “licht”. Kenmerkend voorbeeld hiervan is de grote raampartij die de tuin mooi naar binnen trekt.

Van zodra u de woning binnen wandelt komt u in contact met de tuin. Dit reeds vanaf de inkomhal. Dit gevoel wordt heel mooi verder doorgetrokken naar leefruimte en volledig ingerichte open keuken.

Op de verdieping geniet de eigendom actueel 2 riante slaapkamers, 1 kleinere (slaap)ruimte die gebruikt wordt als bureelkamer en een volwaardige badkamer.

Verder beschikt de eigendom over een zeer riante garage, zowel als een wasplaats en bergruimte.

Een kruipkelder is aanwezig zodat u gemakkelijk met leidingen|afvoeren etc weg kan mocht u denken aan grotere verbouwingen.

Ontdek dit pand op 1stquality.be