Deze mooie moderne vrijstaande woning is gelegen in een mooie rustige woonwijk op een steenworp van de verbindingswegen. Daarenboven zijn de winkelcentra, het ziekenhuis, het openbaar vervoer en een groene omgeving binnen onmiddellijk handbereik. De eigendom typeert zich door haar moderne eigentijdse uitstraling, waarbij de verdieping deels onder plat dak, deels onder schuin dak in kunstleien is ondergebracht.

Het pand is volledig voorzien van een kruipruimte onder de woning wat ook tal van voordelen biedt naar eventuele veranderingswerken.

Indeling: inkomhal met gastentoilet, riante leefruimte met aparte bureelhoek en voorzien van een ingebouwde haardcassette. De leefruimte geeft uit op een mooie grote raampartijen die directe toegang geven tot de tuin. Aanpalend aan de open leefruimte bevindt zich de halfopen keuken die volledig is ingericht met alle toestellen.

De garage is inpandig en voorzien van een automatische sectionale poort en biedt plaats voor 1 grote wagen + fietsen etc.

Via de inox trap betreedt men de verdieping waar we een mooie overloop vinden, deels uitgevoerd met glasvloer. De master bedroom met erker geniet een on-suite dressing en badkamer met jacuzzi ligbad en een dubbel lavabo-meubel. De 2 kinderkamers beschikken over een aparte kinder-badkamer met inloopdouche. Op de nachthal is tevens een apart toilet voorzien.

Aanwezigheid van een zolder (geen trap voorzien op heden). Als kers op de taart is de woning zo gebouwd, dat het mogelijk is om het gelijkvloers volledig om te vormen zodat alle functionele ruimtes op het gelijkvloers kunnen worden gesitueerd (bv. badkamer en master bedroom).

Ontdek dit pand op 1stquality.be