Heb je besloten om je vastgoed te verkopen? Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet! Het is nu een kwestie van je woning zo verkoopbaar mogelijk te maken.

Wist je dat je door kleine ingrepen en professionele foto’s je woning 7x sneller kan verkopen en er 15% meer voor kan krijgen?

Hoe beter je woning opvalt op zoekertjes sites, hoe meer potentiële kopers ook effectief zullen komen bezoeken én dus een grotere kans bij het vinden van op de koper!

Wij stellen ons graag voor: wij zijn Joke & Joke!

Joke Goethals van Interieurstylist Design Us vertelt je graag hoe je jouw pand het beste kan presenteren en hoe je met een minimale inspanning het interieur verkoopsklaar mogelijk kan maken. Tijdens een bezichtiging observeert ze de woning op minpunten die makkelijk herstelbaar of vervangbaar zijn. Ze geeft persoonlijk advies en bezorgt een dossier met mogelijke aanpassingen. Alsook een adressenlijst van bekwame werkmannen in de buurt die eventueel het werk voor jou kunnen uitvoeren.

Als professionele vastgoedfotografe weet Joke Van Eeghem precies hoe ze de ruimtes en unieke elementen van de woning zo goed en aantrekkelijk mogelijk op foto kan vastleggen. Zo valt de listing zonder twijfel op op zoekertjeswebsites en zullen meer potentiële kopers ook effectief op bezoek komen.

Voor ons “Stylingsadvies op maat incl. professionele fotografie” pakket vragen we 900 euro incl. BTW en excl. km vergoeding. Heb je enkel nood aan 1 van deze services, dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Meer info? Neem contact met ons op!