Wat doe je als je in semi lockdown bent en nieuwe fotografievaardigheden wilt leren en testen? En dat combineren door ondernemers te helpen met hun webwinkels en aanwezigheid op sociale media?

Wel, ik heb een kleine advertentie geplaatst op de Facebookpagina van Alfavrouwen. Ondernemers konden me wat producten per post toesturen, ik zette mijn fotostudio in huis op en fotografeerde de producten en daarna stuurde ik de producten terug naar de eigenaren. Veiliger kan niet toch?

1 van die fantastische ondernemers is Aline Driesen, eigenares van Liv’s Story. Aline maakt leuke, kleurrijke juwelen van siliconen kralen. Ze maakt zowel juweeltjes voor kinderen (want die zijn erg veilig!), maar ook juwelen voor mama’s, bijtringen voor de kleinsten, sleutelhangers … Alles wordt door haar persoonlijk gemaakt. Vind je dus niet direct wat je zoekt op de webshop? Dan kan het zeker op maat bedacht en gemaakt voor je worden. De siliconen kralen bestaan in meer dan 70 kleuren dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast verkoopt ze ook DIY glaskralen pakketjes om zelf aan de slag te gaan met het creëren en ontwerpen van je eigen juweeltjes!

Aline vertelt: “Na een bijna burn-out had ik iets nodig om mijn zinnen te verzetten. Iets wat ik naast mijn gewone job kan doen. Al snel werd duidelijk dat die juweeltjes maken, mij een zekere rust gaf. En gezien ik ze niet kon blijven maken voor mijn eigen kinderen, ben ik ze beetje beetje beginnen verkopen. Eerst via een paar winkels, maar nu dus ook via een eigen webshop.”

Aline stuurde me een verschillende juwelen, juwelensetjes & DIY kralen pakketjes toe om te fotograferen. Ik ben grote fan, zowel van de kleuren als van de materialen & ontwerpen!

Aline zegt over haar foto’s: “Joke heeft foto’s gemaakt van mijn juwelen voor op mijn webshop. Goede kwaliteit en snelle service. Ben er zeer tevreden van en zeker voor herhaling vatbaar. ***** ” – Dank je Aline!

Heb jij ook nood aan professionele foto’s van jouw producten? Twijfel niet om contact met me op te nemen voor een offerte op maat.

Lieve groetjes,

Joke