Na onze eerste fotoreportage (waarover je hier kan lezen) contacteerde Lise me met de vraag of ik een 2de woning die ze serieus onder handen had genomen, wilde fotograferen. Deze keer ging het om de woning van haar ouders in Beerse. Uiteraard deed ik dat met veel plezier, want ik ben een grote fan van haar stijl!

Als ik Lise vraag waar ze haar inspiratie heeft gehaald bij het ontwerpen van deze villa antwoordt ze: “De woning is omgeven door enorm veel groen. Alvorens de renovatie was de woning donker en had een gebrek aan natuurlijk daglicht. Daarnaast waren de bestaande ruimtes afgesloten van elkaar, er was geen enkele overgang. Dit heb ik volledig omgedraaid. Meer natuurlijk daglicht. Ook hebben we de ruimtes opengetrokken en met elkaar verbonden zodat er een mooie overgang en contact is tussen de verschillende ruimtes. Ondanks de vernieuwing heb ik de bestaande ruimtes wel gerespecteerd. Toch zijn we er in geslaagd de woning volledig om te gooien en samenhang, licht en functionaliteit te bieden.”

Dit kan ik overigens volledig beamen. De woning heeft prachtige ruimtes, die mooi in elkaar overlopen met veel lichtinval en prachtig uitzicht op de tuin.

Lise haar favoriete plek in de woning is (zoals vaker) de keuken. De oorspronkelijke keuken was enorm gesloten, dit zowel van buitenaf als van de naastliggende ruimtes. Voor de nieuwe keuken heeft ze de keuken verruimd met een lichtrijke uitbouw waar nu een grote eettafel staat die groot genoeg is voor de hele familie. Daarnaast is de keuken voorzien van alle moderne technieken en apparaturen en is extreem functioneel. Eveneens is er een verborgen deur ingewerkt die toegang geeft tot wasruimte, berging en kelder. Alle nuttige ruimtes weg gewerkt achter prachtig maatwerk. Erg slim en praktisch als je het mij vraagt!

Wil je meer weten over Lise? Ik schreef al eerder een artikel over haar werk: www.purelivingfotografie.be/interieur-fotografie-bij-interieurarchitecte-lise-luyten/
En volg zeker ook de Stories die Lise deelt op Instagram, daar deelt ze graag de voor- en nafoto’s van haar renovatiewerken. Het is adembenemend om te zien wat ze kan!

Hieronder kan je binnenkijken in de woning!

Ben je dus op zoek naar een hele toffe onderneemster om jouw woning onder handen te nemen? Dan raad ik je graag Lise Luyten aan!

Zo kan je Lise Luyten interieurarchitect contacteren:
www.liseluyten.be
lise@liseluyten.be
0473516558

www.facebook.com/liseluyteninterieurarchitect
www.instagram.com/liseluyteninterieurarchitect

Joke Van Eeghem
info@purelivingfotografie.be / 0478 16 44 98