Via de fantastische groep Alfavrouwen op Facebook, kwam ik in contact met Ann van AnDers Inrichten voor het maken van een fotoreportage van een nieuwbouwappartement met een subliem uitzicht.

Met veel enthousiasme reed ik richting Mechelen en was weer aangenaam verrast door het mooie interieur wat ik er te zien kreeg. Een heel mooi, clean en modern ingericht appartement met prachtig zicht op de Vaart van Mechelen.

Al een tijdje werkte Ann als interieurarchitecte in bijberoep, maar sinds april 2019 heeft ze de stap gezet om volledig in hoofdberoep de uitdaging aan te gaan. Bij AnDers Inrichten kan je terecht voor snel online interieuradvies, een uitgewerkt online ontwerp met indelingsplannen en moodboards erbij of een uitgebreid ontwerp pakket met al het voorgaande en een plaatsbezoek en 3D-tekeningen inbegrepen. Ann woont zelf in Mechelen, maar ze geeft graag advies met plaatsbezoek in Mechelen, Antwerpen en omstreken. Ook voor online advies kan je altijd bij haar terecht, en daarbij maakt je woonlocatie uiteraard niet uit!

Het motto van AnDers Inrichten is “interieurdesign volgens jouw lifestyle, voor wie écht wil thuiskomen”. Iedereen is anders, dus woon zoals je bent. Ann houdt ervan om met je mee te denken en een ontwerp te creëren dat helemaal bij jou en je lifestyle past. Mensen weer gelukkig maken met hun interieur. Ze wilt iedereen helpen zichzelf te vinden in hun thuis, want onze omgeving heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. Het is dan ook belangrijk dat je na een drukke werkdag, weer rust kan vinden, weer écht kan ‘thuiskomen’.

Op de vraag waar zij haar inspiratie heeft gehaald bij het ontwerpen van deze woning, antwoordt zij: “Je ziet in dit ontwerp het mooie contrast tussen wit en zwart in combinatie met de stoere jeansblauwe kleur denim drift op de muur en de strakke naadloze marmoleumvloer. Bij deze eerder minimalistische inrichting passen enkele industriële accenten zoals de lampen. Het gebruik van Thermowood geeft het terras een gezellige uitstraling. Bij eender welke stijl ik mag ontwerpen, er zal altijd een warme en gezellige sfeer gecreërd worden. Alsook voor dit project, het is zo’n beetje mijn kenmerk. ‘Cosy minimalistic’ zoals ik het zelf benoem … Verder is het gebruik van blauw ook een subtiele verwijzing naar de ligging van het pand, namelijk aan het water … In de zomer zie je vanop het terras al eens een zeilbootje voorbijvaren. Er werd ook voor contrast gezorgd, door enkele rode accenten te integreren zoals de prachtige Peelchair aan het raam, enkele rode decoratiestukken of zelfs de knopjes van de kastdeurtjes.”

Wat Ann (en de bewoners uiteraard ook) enorm bevalt is dat er enkele designklassiekers geïntegreerd werden in het ontwerp, zoals de reeds vermelde Varier Peelchair van Stokke aan het raam en de Knoll Tulip Chairs van Eero Saarinen aan de eettafel. De eettafel en de mooie Tulip stoelen komen mooi uit tegen het contrast van de muur in denim drift. De bekende stoelen lijken uit één geheel te bestaan en doen dankzij de golvende vormen denken aan een tulpenblad. Wat dan weer vormelijk versterkt wordt door het gebruik van naadloos Marmoleum op de vloer en contrasterend zwarte zitkussens en de industriële zwarte hanglamp boven de tafel. Over elk detail werd nagedacht!

Naast interieuradvies, kan je ook bij Ann terecht voor Instagram-coaching (who_is_pauwerwoman). Als creatief strateeg helpt ze andere ondernemers hun marketingverhaal te boosten. Ze leert ondernemers de kneepjes van het vak om via boeiende content hun doelpubliek te bereiken. Er staan binnenkort ook workshops “Boost jouw marketing met Instagram” op de planning. Haar motto: ‘Pauwer’ is the ability to look at things differently… We all need imagination to create!

En wat is nu de link tussen interieurontwerp en Instagram? Beide activiteiten geven haar voldoening, ze kan er haar talent en creativiteit in kwijt. Ze denkt graag mee over het verhaal of de levensstijl van anderen en geeft dat graag mee vorm. Of het nu over interieurontwerp of Instagram gaat, ze glundert van plezier als ze daar iemand mee kan helpen!

En ik deel uiteraard ook graag wat Ann te zeggen heeft over mijn diensten want hiervan word ik uiteraard superblij!

Het was superleuk om met jou op stap te gaan en een project in de kijker te zetten. De foto’s zijn prachtig en je was ook héél vlot in de omgang. Ik contacteer je graag opnieuw voor een volgende opdracht en ik zal ook nog een mooie recensie voor jou achterlaten op je Facebookpagina! Bedankt Joke, het was top!!

Hieronder kan je binnenkijken in de woning!

Ben je dus op zoek naar een hele toffe vrouw om jouw woning onder handen te nemen in het Mechelse / Antwerpse?
Dan raad ik je graag Ann Denis van AnDers Inrichten aan!

Zo kan je AnDers Inrichten contacteren:
www.andersinrichten.be
info@andersinrichten.be
0485 48 00 92

www.facebook.com/andersinrichten
www.instagram.com/andersinrichten of via #andersinrichten
www.instagram.com/who_is_pauwerwoman

Veel kijkplezier!

Lieve groetjes,
Joke Van Eeghem
info@purelivingfotografie.be / 0478 16 44 98