Dankzij Facebook (wat zouden we toch zonder social media doen?) leerde ik Mieke Verbanck kennen. Een hele lieve vrouw met een warm hart en top-ideeën!

Mieke werkt sinds 2017 als pre- en postnatale kinesist in Sterrebeek en organiseert sinds enkele maanden ook personal wellness voor (jonge) mama’s. Van deze personal wellness mocht ik – samen met enkele andere ondernemende mama’s – met volle teugen genieten. Uiteraard met m’n camera bij de hand om de ganse dag vast te leggen.

Mieke had zorgvuldig enkele ondernemende mama’s uit de omgeving uitgenodigd voor de fotoshoot-wellness. Ze lette tot in de puntjes op details. We werden verwend met een aromatische reis in de sauna, een hoofdmassage in de jacuzzi, een voetmassage, een heerlijke lunch die werd verzorgd door Natuurelles & een interessante tea-workshop, verzorgd door Annabel van Kaori. Het was een heerlijke dag!

Mieke vindt dat elke mama het verdient om optimaal te kunnen genieten van haar zwangerschap en moederschap. Ze helpt jonge/prille mama’s om fysiek en mentaal terug in vorm te komen en goed voor zichzelf te leren zorgen, zodat ze zich goed voelen en de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Happy mom, happy children.

Mieke’s personal wellness is een gloednieuw en uniek concept speciaal voor mama’s. Dit concept is nergens anders te vinden. Bij deze personal wellness krijg je ontspannende me-time met begeleide activiteiten en vrij gebruik van de privé sauna faciliteiten (gezellig onderonsje in de jacuzzi, even alleen rusten, een boekje lezen in de zon…) gericht op écht ontspannen, opladen, zelfzorg én genieten, samen met enkele vriendinnen.

Je kan wel met een vriendin naar een publieke sauna gaan, maar daar is geen gelijkaardig en uitgebreid programma op jullie maat. Zonder begeleiding is het ook verleidelijk om de ganse tijd te praten, wat wel leuk is en deugd kan doen, maar geen volledige rust en ontspanning is. Alleen gaan is dan weer moeilijk omdat ons hoofd dan vaak begint te piekeren, te denken aan to do’s… Tijdens het eerste deel van de wellness zijn er begeleide activiteiten zodat je echt kan ontspannen, wat anders heel moeilijk is. Tijdens het tweede deel is er plaats voor gezellig babbelen, maar je kan ook verder de rust en stilte opzoeken. Vele mama’s voelen zich ook niet helemaal op hun gemak in badpak. Voor de personal wellness zijn we onder mama’s in een klein groepje en ik zorg voor een goeie sfeer waarbij iedereen zich goed voelt. Velen dragen ook een badjas of strandkleedje over omdat ze dat fijn vinden.

Deze personal wellness is dus het perfecte me-time cadeau. Zowel voor jezelf als voor iemand anders. Een ideale geboortecadeau bijvoorbeeld, want een ontspannen mama die zich goed voelt, is het mooiste cadeau voor haar baby. Perfect om er tijdens je zwangerschapsverlof  eens tussenuit te zijn, of voor mama’s van een huilbaby. Ook een fijne manier om jezelf een verwendagje te schenken op het einde van je zwangerschapsverlof vooraleer je terug begint te werken.

Om dit mooie concept de wereld in te helpen, mag ik van Mieke deze lanceringactie promoten!

 • 3 uur durend programma
 • Welkom
 • ontspanningsreis met geur in de sauna
 • begeleide hoofdmassage in de jacuzzi
 • voetmassage
 • Workshop gelaatsverzorging (inclusief peeling & masker) met natuurlijke Rainpharma producten
 • Lichaamspeeling
 • vrij gebruik van alle faciliteiten van de privésauna
 • 130 euro (in plaats van 160 euro) per persoon,
 • vanaf 4 personen
 • Met ook inbegrepen: vers sinaasappelsap, plat en spuitwater en thé lekkere hapjes + wellnessproducten Rainpharma voor verzorging lichaam & gelaat

Ook op maat mogelijk voor jou en je BFF of met zijn drietjes of met een grotere groep.
Ook programma 5u met lunch mogelijk.
Overdag op weekdagen tijdens de schooluren, ideaal voor mama’s. Moest dit niet passen, zijn ook andere opties mogelijk vb op zondag.

Zeker de moeite waard om eens te proberen! Wil je een idee krijgen van hoe het er bij mijn personal wellness aan toe ging? Neem dan een kijkje bij de foto’s hieronder!

Wil jij ook zo’n heerlijk moment voor jezelf boeken bij Mieke?

Zo kan je Mieke contacteren:
https://www.miekeverbanck.be
info@miekeverbanck.be
0496 58 51 21

www.facebook.com/miekeverbanck.kine
www.instagram.com/mieke.kinewellness4moms