Deze instapklare en prachtig gelegen eigendom te Bazel werd gebouwd in het jaar 2004 op een perceel van 1549 m², dewelke een mooi aangelegde tuin en veel groen geniet.

Via de grote oprit betreedt men deze eigendom, gelegen op het eind van een doodlopende straat in een zeer rustige residentiële verkaveling.

U komt binnen via de riante inkomhal met vide en mooi gedraaide trap met stalen leuning. De entree omvat verder één gastentoilet met aparte vestiaire en biedt toegang tot de bureauruimte.

Deze bureauruimte is open ingepland in de royale leefruimte die een aangename warme sfeer uitstraalt omwille van de vele raampartijen die uitkijk geven op de mooi aangelegde tuin en de groene omgeving enerzijds en de centrale haardhoek anderzijds.

De leefkeuken is zeer mooi geïntegreerd in de eethoek|leefruimte en kan naar wens stijlvol afgesloten worden. Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping nog een aparte wasplaats|berging die uitgeeft naar de ruime dubbele garage voorzien van een sectionale poort.

Boven bevinden er zich actueel twee ruime slaapkamers met twee on-suite badkamers en een solarium-ruimte. De master bedroom beschikt tevens over een ruime dressing. De ene slaapkamer is actueel ingericht als een gastenkamer en telt maar liefst 62 m². Deze ruimte is aldus perfect in te delen in meerdere slaapkamers.

De gehele woning werd gebouwd met uiterst kwaliteitsvolle materialen, dewelke een tijdloos karakter geven aan de eigendom. De eigendom situeert zich op circa 500 meter van de pittoreske markt van Bazel en circa op 500 meter van de polders waar men volop kan genieten van de prachtige natuur en mooie wandelingen|fietstochten langsheen de Schelde.

EPC: 207 kWh/m² jaar.

Ontdek dit pand op 1stquality.be