Deze tijdloze, klassieke bel-etage bevindt zich op één van de mooiste en meest rustige locaties aan de Schelde, Steendorp. De omgeving kenmerkt zich door puur vakantiegevoel: water, natuur én voorbijvarende (vracht)schepen.

In de architectuur van de woning werd dan ook de klemtoon gelegd op de Schelde door middel van hoge schuiframen, riante terrassen en prachtige vergezichten. De woonruimtes zijn perfect georiënteerd naar de Schelde en de patio, zowel als de twee terrassen genieten de gedroomde Zuid-oriëntatie en eerstelijns waterzicht. Ook de master bedroom is volledig georiënteerd naar het water toe zodat men ’s ochtends idyllisch kan ontwaken met zicht op het water! De volledige woonst is zeer kwalitatief afgewerkt van keuken tot badkamer en een combinatie van stenen- en parketvloeren. De eigendom beschikt tevens over een inpandige garage, een gekoelde wijnkelder en een riante wasplaats met ruimte voor fietsen etc.

Indeling gelijkvloers: inkomhal met vestiairekast, inpandige garage, riante wasplaats, gastentoilet, lift.

Op de 1ste verdieping vinden we een gezellige leefruimte terug een volledig ingerichte open keuken met eetkamer. De 2de verdieping herbergt een slaapkamer met Zuid-gericht balkon, dressing, uiterst ruime badkamer met ligbad en aparte douche, een apart toilet op de nachthal.

De volledig ingerichte zolderverdieping is bereikbaar via de lift en is vandaag ingericht als één grote ruimte met salon en slaapkamer, maar kan perfect ingedeeld worden naar 2 slaapkamers.

De lift biedt toegang aan alle verdiepingen! EPC: 111,00 kWh/m² jaar.

Ontdek dit pand op 1stquality.be