Heeft u altijd al willen wonen te midden de velden in een exclusieve setting op een terrein van 6909 m²? Dan is deze volledig gerenoveerde exclusieve landelijke eigendom met apart eikenhouten bijgebouw (actueel ingericht als 4 paardenstallen) én inpandige ‘in-house’ studio voor co-housing of nanny, etc. zeker een eigendom die u kan overtuigen!

Deze magnifieke eigendom ademt dezelfde stijl zowel binnen als buiten en is compleet gerenoveerd rekening houdend met de eigentijdse eisen zoals comfort, lichtinval, volume, open structuren en hoge plafonds. Tijdloos, minimalistisch, strak en tegelijk luxueus warm. Het esthetische karakter van het gebouw is bewaard gebleven zodat het mooi ‘blend’ met de groene landschappelijke omgeving en de prachtige omliggende akkers en weilanden.

Dankzij de riante oppervlakte van het terrein biedt deze exclusieve eigendom u tal van voordelen: full privacy, houden van paarden of andere dieren, etc. behoort tot de opties. Mits kleine aanpassingen kan het bijgebouw zonder problemen omgevormd worden tot een bergruimte voor bijvoorbeeld het stallen van oldtimers, maar ook andere hobbyisten (kunstenaars, verzamelaars, …) kunnen hier zeker de ruimte en plaats vinden waarnaar ze sinds lang op zoek zijn.

De woning omvat op het gelijkvloers een imposante en ruime inkomhal met vestiaire en apart toilet, met rechts toegang tot een apart bureel van ca. 30m². De gekaleide muren geven deze hal een warme uitstraling. Vervolgens bereiken we het leefgedeelte met een ruime eetplaats en zitplaats, voorzien van open haard en een prachtig zicht over de tuin. De woonkeuken met fornuis en aparte eethoek, is zeer gezellig en kan genieten van de warmte van een open haard. Deze is net zoals de andere leefruimtes met veel smaak ingericht door ondermeer het gebruik van blauwe steen in combinatie met de kleur wit en toetsen van zwart. Achter de keuken is er een ruime achterinkom met wasplaats | mudroom en inloop-koelcel, in directe verbinding met de leefkeuken. Op de eerste verdieping bevindt zich een riante nachthal die toegang geeft tot een apart nachttoilet, 2 kinderslaapkamers met gemeenschappelijke doucheruimte en de master-bedroom suite. Deze suite omvat een zeer ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabo, een ruime dressing met ingemaakte kasten en de slaapruimte zelf.

Via de inkom achteraan op het gelijkvloers krijgt men toegang tot een volledig ingerichte, ruime studio met aparte keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer, gelegen op de eerste verdieping. Ideaal als gastenverblijf (co-housing of verblijfplaats voor een inslapende nanny). Deze aparte ruimte kan zelfs dienst doen als bijkomstig kantoor.

Aansluitend en toegankelijk via het woongedeelte bevindt zich een ruime garage voor 2 wagens, die tevens ingericht kan worden als ontvangstruimte | feestzaal met bar en open haard en een carport voor 2 wagens.

De tuin is een ware landschapstuin, aangelegd met een zwemvijver van 25m x 3m. Vanuit de leefruimte|eetkamer en de leefkeuken geniet men van de prachtige vergezichten.

Het nieuwe eikenhouten bijgebouw staat achteraan ingepland en kent een oppervlakte van maar liefst 200 m². Dit gebouw is actueel ingericht als paardenstallen, en is voorzien van een aparte zadelkamer en toilet. Met opslag en een buitenpiste naastliggend en omheinde loopweides.

Ontdek dit pand op 1stquality.be