Wat doe je als je in semi lockdown bent en nieuwe fotografievaardigheden wilt leren en testen? En dat combineren door ondernemers te helpen met hun webwinkels en aanwezigheid op sociale media?

Wel, ik heb een kleine advertentie geplaatst op de Facebookpagina van Alfavrouwen. Ondernemers konden me wat producten per post toesturen, ik zette mijn fotostudio in huis op en fotografeerde de producten en daarna stuurde ik de producten terug naar de eigenaren. Veiliger kan niet toch?

1 van die fantastische ondernemers was Annelien Smets, eigenares van Paperitis. Waar je terecht kunt voor unieke postkaartjes, cadeaulabels & drukwerk op maat.

In de zomer van 2018 startte ze met haar webshop Paperitis. Annelien wilt met haar producten de mooie (of soms ook minder mooie) momenten op een positieve manier versterken. Vandaar is haar voornaamste streven een glimlach op mensen hun gezicht te toveren, zelfs al is het maar een kleine grijns. Een glimlach kan een gevoel van erkenning weerspiegelen, maar evengoed een gevoel van steun, een gevoel van liefde of geluk. Of simpelweg omdat het grappig is natuurlijk!

Momenteel zitten we allemaal in een heel speciale periode en Annelien merkt dat mensen opvallend meer postkaartjes aankopen en (dus hopelijk ook) versturen. Dat toont toch aan dat we zo’n postkaartje een heel waardevolle manier vinden om te communiceren met elkaar en ons dichter bij elkaar lijkt te brengen dan puur via digitale wegen. Door een postkaartje brengen we bijna letterlijk een stukje van ons bij elkaar binnen. Annelien vindt het zelf ook leuk om door de woonkamer te wandelen en dan haar oog plots op een kaartje te laten vallen. Dan word je heel spontaan aan iemand herinnerd.

Ik kan alleen maar beamen dat ik heel vrolijk werd van haar kaartjes! Laat jezelf opfleuren & neem een kijkje hieronder naar de eindresultaten.

Wil jij ook iemand blij maken met 1 of meerdere van deze unieke en leuke kaartjes? Neem dan zeker een kijkje op paperitis.be.

Ook via Facebook en Instagram is Paperitis uiteraard te volgen.

Heb jij ook nood aan professionele foto’s van jouw producten? Twijfel niet om contact met me op te nemen voor een offerte op maat.

Veel shop plezier!

Lieve groetjes,

Joke