Ik had het genoegen om van Ellen, eigenares van Awash.be enkele superleuke kledingstukken toegestuurd te krijgen, om te fotograferen.

Op zoek naar een naam voor haar kinderkledingmerk, liet Ellen zich inspireren door de geboorteplek van haar oudste zoon: het Ethiopische dorpje Awash.

Ellen zegt: « Persoonlijk ben ik meter van een 13 jarige jongen die in 1 van de huizen van Let Us Change woont. Met Awash steun ik ook de vzw Let Us Change. De drie tehuizen in Hawassa zijn de belangrijkste bezigheid van Let Us Change. In totaal verblijven er 90 kinderen. Voordien leefden zij allemaal op straat met of zonder hun ouders. Ze bieden hen het totaalpakket aan: gezonde voeding, goed onderwijs, een veilige thuis en bovenal veel liefde. »

Awash is een gewaagd en hip Belgische kinderkleding waar je warm van wordt. De kledij is met hand en hart gemaakt, op maat van klein en groter, voor jongens en meisjes.
Awash kiest resoluut voor:

  • toffe, ecologische stoffen
  • hip Belgisch
  • authenticiteit & kwaliteit
  • handgemaakt & op maat
  • Limited edition dus geen massaproductie en een wisselend aanbod

Awash wil de drukbezette mama’s helpen met het creëren van comfy, hippe kledij voor kinderen van 0-6 jaar. Awash heeft een online shop waarbij Ellen tal van services (custom made, cadeaubonnen, advies op maat) aanbiedt. De kleertjes zijn gedesigned om te matchen, zodat talrijke combinaties mogelijk zijn. Een ideale basis om uw mini garderobe te creëren.

Haar collecties worden elk seizoen vernieuwd met nieuwe kleurrijke stoffen en hippe prints, die telkens opnieuw combineerbaar zijn met de stukken uit de voorgaande collecties. Op die manier zorgt Awash voor een duurzame collectie die kan doorgegeven worden aan de volgende mini’s en draagt Awash haar steentje bij aan een beter wereld. Bovendien zijn de stoffen biologisch en hebben het GOTS en Oeko-tex label, waardoor elke kledingstuk bio-ecologisch en fairtrade is. Bij het bestellen van de stoffen opteeer ik ook voor CO2ok app (klimaatneutraal online shoppen).

Bestel je in de maand mei? Dan krijg je een hele leuke totebag cadeau!

Ellen heeft er in elk geval een fan bij. Want de kleren zien er superleuk & inderdaad comfortabel uit. Ik hou vooral van de frisse kleuren & toffe prints!

Ben je benieuwd naar de leuke collectie? Kijk dan hieronder!

Wil je Awash contacteren? Dat kan!

www.awash.be
www.facebook.com/awash.be
www.instagram.com/awash.be

Awash kan je ook vinden bij Braavo te Deinze, Scoopstore te Eindhoven, L’Ile en ville te Bree.

Heb jij ook interesse in productfotografie? Laat het me gerust weten! Ik help je uiteraard graag!

Lieve groetjes

Joke Van Eeghem
info@purelivingfotografie.be