Enkele weken geleden kreeg ik een prachtig pakketje vol met heerlijk geurende zepen toegestuurd van Sonja van Zogezeept.

Sonja is nét van start gegaan met het maken van ambachtelijk zeep met natuurlijke, ethisch verantwoorde ingrediënten. Of zoals ze zelf zo mooi verwoord: “Zeep zonder zooi”.

Haar ambachtelijke zeep is heel huidvriendelijk. Dankzij deze zeep heb je minder snel last van droge handen. Ideaal nu we zo vaak onze handen moeten wassen. Het is een stuk huidvriendelijker in vergelijking met ‘supermarktzeep’. Ze kiest haar ingrediënten heel bewust op natuurlijke oorsprong en zo duurzaam mogelijk. Daar is ze erg creatief in. Zo heeft ze zeep op basis van koffie, honing, bier en nog zoveel meer. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, want ze maakt er ook pareltjes van! Het was een absoluut plezier om al deze zeepjes op een zo’n origineel mogelijk manier te fotograferen.

Sonja heeft ook erg mooie woorden geschreven over m’n werk:

Joke heeft voor de lancering van mijn webshop een fotoshoot gedaan met mijn producten. Ik had nooit durven hopen op het mooie resultaat dat in mijn mailbox terecht kwam! Mooie, discrete achtergrond, de zepen springen er echt uit en staan er realistisch op. Ik ben fan!

Dat is natuurlijk precies m’n bedoeling :-). Jouw producten volledig tot hun recht laten komen!

Neem gerust een kijkje naar haar pareltjes en wil je zelf ook een zeepje? Of iemand blij maken ermee? Dan kan je contact opnemen met Sonja van Zogezeept!

Heb je zelf ook nood aan originele en sprekende productfoto’s? Neem dan zeker contact met me op voor een offerte op maat.