Dit prachtig herenhuis bevindt zich in één van de mooiste wijken in het hartje van Sint-Niklaas.

Het pand is een moderne interpretatie met respect voor de authentieke elementen die tijdens de volledige renovatie in 2007 bewaard bleven. Hierdoor ontstond er een verwevenheid tussen originele elementen en moderne toevoegingen. De glazen achtergevel versterkt deze relatie met de gezellige en onderhoudsvriendelijke stadskoer.

Binnen geven de hoge plafonds, originele deuren en prachtige parket een elegante en statige uitstraling waarbij een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd.

Op het gelijkvloers bevindt zich naast een gezellig bureau en salon; de leefruimte die doorloopt naar een ruime open, moderne keuken.

Op de verdiepingen zijn 3 comfortabele slaapkamers en een volledig ingerichte, smaakvolle badkamer alsook een dressing voorzien. Bovendien beschikt dit pand over een ruime, droge kelder.

In de onmiddelijke omgeving, op circa 1 minuut wandelen, vind je steeds parking.

De huur van de privé garage (op 200 meter van het pand) kan worden overgenomen door de nieuwe eigenaars.

Deze woning heeft alles wat men zich kan wensen en ligt op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer, station, parken, supermarkten en andere handelszaken maar biedt toch een rustige sfeer. Kortom, een unieke woning op een topligging!

Ontdek dit pand op 1stquality.be