Wonen aan het water kan in vele facetten. Een bezoek aan deze penthouse zal zeker uw hart veroveren! Haar ligging, haar uiterst kwalitatieve afwerking, het perfect georiënteerde en ruim bemeten terras van 65 m² groot, de luxueus afgewerkte badkamer én het fantastische vergezicht op zowel de Schelde als het natuurgebied doen u meteen wegdromen!

Treed binnen in de penthouse via de inkomhal met ingebouwde vestiairekast, berging|wasplaats en een riante leefruimte voorzien van een gezellige gashaard en een prachtige design keuken uitgerust met alle comfort (inclusief een warmtelucht pyrolyse oven van Siemens). Verder vinden we in deze penthouse 2 riante slaapkamers, een apart toilet en een prachtig uitgeruste stijlvolle badkamer.

Het riante terras van 65 m² is toegankelijk vanuit de leefruimte, zowel als de inkomhal en biedt meer dan voldoende plaats voor een lounge-set, zowel als een grote eettafel.

Deze eigendom is een pareltje voor mensen die op zoek zijn naar rust, zicht op het water en toch dicht bij het centrum voor vlot bereik van winkels en uitvalswegen naar Antwerpen/Gent (ook de waterbus zorgt voor een vlotte verbinding naar Antwerpen). Daarnaast geniet men hier vele ontspanningsmogelijkheden zoals wandelen, fietsen, … Prijs inclusief 1 ondergrondse autostaanplaats en 1 privatieve berging. Buiten zijn, op de site van de voormalige Chantier Naval Rupelmonde, meerdere vrije gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers. Bijkomende staanplaatsen in de garage kunnen nog apart aangekocht worden.

Ontdek dit pand op 1stquality.be