Deze volledig gerenoveerde en karaktervolle landelijke villa dateert uit het jaar 1977 en is van top tot teen gerenoveerd in 2014. De villa is gelegen op een perfect zuid-georiënteerd perceel van ca 931 m² en is gelegen vlak naast bosgebied. U bent hier aldus vandaag en in de toekomst verzekerd van rust & privacy en geniet veel mogelijkheden om te gaan wandelen, fietsen, joggen…

In de tuin staat er een riant houten bijgebouw dat actueel dienst doet als hobbyruimte, maar waar u eventueel ook 2 (kleinere) auto’s kan in onderbrengen. Een sterk pluspunt voor hobbyklussers of liefhebbers van oldtimers!

De woning zelf is zeer praktisch en logisch ingedeeld. Dankzij de aparte bureelruimte kan deze woning voor u de perfecte combinatie woon-werk realiseren.

De inkomhal geeft immers meteen toegang naar het bureel. Verder geeft de inkomhal toegang tot het apart gastentoilet en de gezellige leefruimte voorzien van een houtkachel.

De leefruimte loopt over in de open keuken die voorzien is van alle moderne comfort en uitkijkt op de achterliggende tuin. Via de keuken heb je toegang tot een droge kelderruimte, alsook tot de garage voorzien van een sectionale poort.

Op de eerste verdieping zijn drie mooie slaapkamers terug te vinden, waarvan één zeer riante master bedroom met on-suite badkamer én ruimte voor dressing. De kinderkamers beschikken over een aparte douchekamer met lavabo-meubel. In de nachthal is er tevens een apart toilet aanwezig.

De zolderruimte is toegankelijk via een zoldertrap en is volledig geïsoleerd en herbergt nog een gigantische opslagruimte.

Bijzonderheden: aanwezigheid van 16 zonnepanelen (geïnstalleerd in 2016), de oprit van de eigendom geeft parkeerplaats voor meerdere wagens en is via een automatische poort volledig afgesloten – EPC: 200 kWh/m² jaar

Ontdek dit pand op 1stquality.be