Word verliefd op deze uiterst charmante en bijzonder goed onderhouden villa, gelegen op een boogscheut van de pittoreske markt van Bazel. Deze villa is gebouwd met een onmiskenbare uitstraling in 1972 en is aan het actuele comfort aangepast in 2004, waaronder het plaatsen van een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Verder werd In 2016 de verwarmingsinstallatie vernieuwd (Vaillant). Het terrein rond de villa is fraai aangelegd en kent een oppervlakte van 711 m² met een schitterende zuid-oost oriëntatie.

De woning zelf typeert zich verder door haar bijzonder karakter enerzijds, zowel als door de aanwezigheid van een riante leefruimte en mooie grote kamers. Alle plaatsen genieten veel lichtinval dankzij de talrijke aanwezigheid van hardhouten ramen.

Via de inkomhal krijgt men toegang tot de leefruimte op parketvloer met gezellige open haard. Naastliggend bevindt zich de keuken die uitkijkt op de tuin en toegang biedt tot het overdekt terras. Verder bevindt zich op het gelijkvloers de inpandige garage, een apart gastentoilet en de toegang naar de kelderruimte. Op de 1ste verdieping zijn drie mooie slaapkamers terug te vinden alsook een ruime badkamer. EPC: 346 kWh/m² jaar. Bushalte vlakbij voor Antwerpen & Sint-Niklaas!

Ontdek dit pand op 1stquality.be