Deze bijzondere design bel-étage met zicht op de velden, werd in 1984 gebouwd door de actuele eigenaars met aandacht voor licht, rust en wooncomfort.

Het resultaat is een gezellige gezinswoning met ruime Zuid gerichte tuin en inpandige garage, die een unieke sfeer ademt en een bijzondere hedendaags design geniet.

Het huis wordt betreden via de grote inkomhal met trap en de typische stijlelementen. Deze hal geeft toegang tot de garage, het gastentoilet en een zeer praktische strijkkamer|berging|wasplaats.

Op de eerste verdieping wordt u zonder uitzondering meteen verliefd op de inrichting. U geniet in de woonkamer van een gezellige sfeer dankzij de ingebouwde haardcassette. Dankzij het grote glasraam geniet u een schitterende lichtinval. Via de trapjes gaat u naar de eetkamer met open keuken. De aangebouwde veranda doet vandaag dienst als dagdagelijkse eetkamer, maar leent zich perfect tot een fantastisch bureau of knusse zithoek met weids zicht over de velden.

De tweede verdieping herbergt drie slaapkamers en een volwaardige badkamer met toilet.

De enorme bereikbaarheid van zowel het centrum, de nabijheid van scholen, de gemakkelijke verbinding naar Antwerpen, op wandelafstand van de waterbus, het openbaar vervoer etc. in combinatie met haar eigentijdse architectuur binnenin maakt van deze woning een heel bijzonder aanbod op een fantastische locatie!

Ontdek dit pand op 1stquality.be