In deze unieke en prachtige kerkloft vindt u rust in een stijlvol, comfortabel en duurzaam kader dankzij de authentieke sfeer en het spel van licht en ruimte. Gelegen vlakbij Rumst en Reet en in de omgeving van het gemeentelijk park (Beukenlaan).

De duplex is volledig ingericht in 2017 met een schitterende design keuken, mooie maatwerk kasten en design verlichting.

U betreedt de eigendom via de 2de verdieping waar zich het gastentoilet met ingebouwde vestiairekast bevindt, de wasplaats en de master bedroom met on-suite badkamer.

Op de 1ste verdieping bevindt zich de schitterende leefruimte met authentieke kapelramen en het aansluitend Zuid-Oost gericht terras met voldoende ruimte en een aangenaam zicht op het groen.

Verder bevindt zich op deze verdieping een volledig maatwerk ingebouwd bureel, een aparte dressing, een praktische bergruimte, een 2de toilet en een douchekamer.

Deze residentie is gelegen op een boogscheut van Antwerpen Centrum en met een gemakkelijke bereikbaarheid naar het openbaar vervoer en de A12 richting Brussel – Antwerpen. Tevens zit u vlakbij de Rupel en kan u genieten van tal van fijne wandel- en fietsroutes aan het water. In de prijs zit tevens 1 niet overdekte autostaanplaats begrepen. Naast de beschikbare openbare oplaadpunten voor elektrische/hybride wagens, is er een mogelijkheid om elektriciteit op de privatieve parkeerplaats te voorzien. Indien gewenst, bestaat de mogelijkheid bijkomende autostaanplaatsen aan te kopen. Elektriciteit conform het AREI. EPC: 109 kWh/m² jaar.

Ontdek dit pand op 1stquality.be