Via m’n andere fotografie-tak Pure Life Fotografie kwam ik in contact Nico voor het maken van een fotoreportage van een nieuwbouwwoning te Zwevezele (West-Vlaanderen). Dit omdat de website van Binus Interieur binnenkort wordt vernieuwd.

Ik was erg benieuwd naar de woning, dus ben ik met veel enthousiasme naar Zwevezele gereden om de villa te fotograferen. Het was een hele leuke verrassing, want de woning heeft een prachtig uitzicht op de weilanden – knotwilgen (het typerend Vlaams karakter) van het Brugse Ommeland.

De klanten werden door Binus Interieur zeer persoonlijk geadviseerd bij het inrichten van de nieuwbouwwoning. Het is een prachtige villa geworden, heel slim ingericht met goed doordachte technische uitwerkingen.

Een 4- tal jaar geleden heeft Nico Binus Interieur opgericht. De firma staat in voor  het ontwerpen en laten uitvoeren voor zowel verbouwingen, nieuwbouw, appartementen en commerciële ruimtes. Via sterke 3d beelden helpt hij zijn klanten om op voorhand reeds een virtuele wandeling te maken in hun toekomstige woning. Je kan bij hem terecht voor het ontwerpen van keukens, dressings en het uitwerken van totaalinterieur. Met een team van vaste aannemers, waarop hij blindelings kan vertrouwen, kan hij een stipte planning en sterke afwerking garanderen. Naast zijn studies als interieurarchitect is hij ook een ervaren schrijnwerker. Via deze vakkennis maakt hij ook zelf boomstamtafels en tal van andere uit de natuur geïnspireerde meubels.

Het motto van Binus Interieur wordt samengevat in volgende quotes:

The key to great design is to capture the spirit of the client and the essence of the space.

An interior is the natural reflection of the soul.

Nico tracht bij iedere klant het beeld en gevoel op te vangen voor zijn ideale droomwoning, deze tracht hij zo goed mogelijk om te zetten in realiteit. Klantgerichtheid staat bij Binus Interieur centraal. Details en afwerking zijn alles, deze worden dan ook zeer nauwkeurig opgevolgd. Nico zelf begeleidt ieder project van A-Z.

Op de vraag waar hij z’n inspiratie heeft gehaald bij het ontwerpen van deze villa, antwoordt hij: “Om een stijlvol en rustige woning te creëren voor deze klant ben ik op zoek gegaan naar natuurkleuren – texturen, zandtinten en eikenhout leken de ideale match te zijn. Hier en daar werden ook wat zwarte elementen geïntegreerd om wat contrast en bewegelijkheid te creëren. Dit alles werd mooi gebundeld en vorm gegeven om zo tot een mooi harmonieus geheel te komen.”

De favoriete plek van de woning voor Nico is de leefruimte met open keuken. Hier komen veel vormen / materialen samen in een mooi geheel. Alsook heb je hier een prachtige uitzicht op weilanden – knotwilgen (het typerend vlaams karakter). Neem gerust een kijkje op de foto’s, dan begrijp je ongetwijfeld wat hij bedoelt!

Ben je in het Brugse nog op zoek naar een toffe interieurarchitect, met oog voor detail en een goeie opvolging, neem dan zeker contact op met Nico! En wacht niet té lang, want hij heeft momenteel een top-actie lopen:
Bij aankoop van een keuken: 3 toestellen GRATIS*
Bij aankoop van een boomstamtafel: 25% korting*
*Acties geldig tem 31/03/20

En altijd leuk om te delen wat Nico over mijn diensten zegt:

Joke is een flexibel en aangename fotografe die interieurs met een klare en inzichtrijke kijk benadert en fotografeert. Zeer tevreden met de reeds uitgevoerde fotoreportage!

Hieronder kan je binnenkijken in de woning!

Ben je dus op zoek naar een hele toffe ondernemer om jouw woning onder handen te nemen? Dan raad ik je graag Nico Vandamme van Binus Interieur aan!

Zo kan je Binus Interieur contacteren:
www.binusinterieur.be
info@binusinterieur.be
0473 45 93 69

www.facebook.com/binnenhuisarchitectuur

Veel kijkplezier!
Lieve groetjes,
Joke Van Eeghem
info@purelivingfotografie.be / 0478 16 44 98