Bedrijfsfotografie voor horeca & retail:

Haal het beste uit je bedrijf!

Dankzij kwalitatieve foto’s van je horeca- of retailzaak ben je verzekerd van een groter aantal bezoekers. In de zoektocht naar de perfecte accommodatie of de ideale winkel vertrouwen potentiële klanten nog steeds sterk op de eerste indruk. Die eerste indruk wordt gevormd door de kwaliteit van de foto’s die de ruimtes weergeven. Een professionele eerste indruk is cruciaal, omdat klanten anders snel wegklikken. Het is dan ook de investering waard om sprekende en waarheidsgetrouwe foto’s te tonen, niet alleen op je eigen website, maar ook op diverse boekingssites en online winkelplatforms.

Tijdens mijn fotoreportages leg ik niet alleen overzichtsfoto’s van verschillende ruimtes vast, zoals de ontvangstbalie, de winkelruimte, de etalages en de speciale displays, maar ik richt me ook op het vastleggen van de sfeer. Potentiële klanten moeten een aantrekkelijk en uitnodigend gevoel krijgen bij het zien van de foto’s en de beslissing nemen om bij jou te bezoeken of te winkelen!

Ik help je graag als professionele fotograaf! Neem hieronder een kijkje in mijn portfolio en ontdek de kracht van sprekende vastgoedfotografie voor jouw horeca- of retailbedrijf.

Recent Werk

Tarieven

Ongeacht de omvang van jouw horecazaak of winkel, kun je bij mij rekenen op hoogwaardige vastgoedfotografie die de unieke kenmerken van jouw pand perfect in beeld brengt. Ik leg elk detail zorgvuldig vast, zodat potentiële klanten een realistische indruk krijgen van de ruimtes.

Tijdens jouw vastgoed fotoreportage bied ik ook de mogelijkheid om als extra personal branding of portretten te laten maken. Als je hier interesse in hebt, selecteer dan deze optie of neem contact met me op. Daarnaast creëer ik ook graag een virtual tour met 360 graden foto’s, waarmee je jouw pand op een interactieve en meeslepende manier kunt presenteren.

Trek meer bezoekers aan met op maat gemaakte professionele vastgoedfotografie. Met mijn expertise en oog voor detail zorg ik ervoor dat jouw horecazaak of winkel opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en laat me weten hoe ik jou kan helpen jouw pand op zijn best te presenteren. Ik kijk ernaar uit om samen te werken!

Essential

Ervaar de puurheid van vastgoedfoto’s die de essentie van jouw zaak perfect weergeven.

 • Gemiddeld 1 uur fotoreportage

 • Enkel vastgoedfotografie

 • Incl. 20 professioneel afgewerkte foto’s

 • € 350 excl. BTW

Reserveer nu

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

Premium

Tijdens de Premium fotoshoot verzorg ik een complete ervaring. Deze fotoshoot omvat zowel vastgoedfotografie als de mogelijkheid voor portretten en personal branding foto’s.

 • Gemiddeld 2-3 uur fotoreportage

 • Combinatie vastgoed- en portretfotografie

 • Incl. 50 professioneel afgewerkte foto’s

 • € 700 excl. BTW

Reserveer nu

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

Deluxe

Tijdens de Deluxe fotoshoot verzorg ik een complete ervaring gedurende de ganse dag. Deze fotoshoot omvat zowel vastgoedfotografie als de mogelijkheid voor portretten en personal branding foto’s.

 • Gemiddeld 6-8 uur fotoreportage

 • Combinatie vastgoed- en portretfotografie

 • Incl. min. 150 professioneel afgewerkte foto’s

 • € 1200 excl. BTW

Reserveer nu

Of heb je nog vragen, past de beschikbaarheid niet …?
Contacteer me gerust!

Voorwaarden

 • Tijdens de fotoreportage wordt uitgebreid gefotografeerd. Elke ruimte wordt vanuit verschillende hoeken met een breedbeeldlens gefotografeerd. Authentieke en unieke elementen worden gefotografeerd met een 50mm lens, om de sfeer extra goed in beeld te brengen.
 • Na de fotoreportage ontvang je een online proofing-galerij waaruit je jouw favoriete foto’s kan selecteren. Deze foto’s worden professioneel nabewerkt.
 • Extra foto’s zijn apart te verkrijgen aan max. 20€ excl. BTW per foto. De prijs per foto gaat naar beneden afhankelijk van het gekozen aantal extra foto’s.
 • De online proofing galerij wordt binnen 2 werkdagen bezorgd. De afgewerkte geselecteerde foto’s worden binnen 3 werkdagen bezorgd, tenzij anders afgesproken.
 • Tarieven zijn vermeld excl. BTW
 • Tarieven zijn vermeld excl. reisonkosten (0,75 euro / km).
Laten we samenwerken!

Laten we samenwerken

VERTEL ME MEER OVER JOUW PROJECT

Stuur me gerust een mailtje met al je vragen of om een afspraak vast te leggen.
Ik kijk uit naar onze samenwerking!

CONTACT DETAILS

Email: info@purelivingfotografie.be
Web: www.purelivingfotografie.be

BTW nummer: BE0800.292.362

ADRES

Asiat Park, Mechelsesteenweg 255, 1800 Vilvoorde

Fotoshoots enkel op afspraak op een locatie naar keuze (in België) of in m’n studio (in Vilvoorde).