Deze unieke en uiterst exclusieve villa is prachtig ingepland in een parktuin van 7.136 m² groot en werd opgebouwd met zeer authentieke materialen. U betreedt de eigendom via een originele smeedijzeren poort en langsheen de mooi aangelegde kasseien oprijlaan van +- 150 m² groot.

De villa zelf werd opgetrokken eind jaren 1970, door de actuele bewoners en werd met oog voor detail afgewerkt. Extra aandacht is besteedt aan bijzondere elementen zoals plafondhoogtes van 3m70 op het gelijkvloers en 3m40 op de 1ste verdieping, maar ook deuren, deuromlijstingen én schouwmantel (in witte carrara marmer) zijn origineel en met buitengewone aandacht gezocht!

Tevens kenmerkt de eigendom zich door zijn “grandeur” enerzijds maar tevens ook door de vele raampartijen anderzijds die zorgen voor een zeer lichtrijke woning met een prachtig zicht op de mooie landschappelijke parktuin.

Ondanks dat deze exclusieve villa de nodige opfrissing vraagt, zal deze u bij een plaatsbezoek enorm charmeren! De eigendom is geschikt voor een legio aan mogelijkheden: van pure privatieve bewoning over een perfecte combinatie wonen en werken!

Indeling: imposante inkomhal betegeld met zwart/witte natuursteen tegels, waarbij de traphal een echt pronkstuk is. De inkomhal geeft toegang tot diverse ruimtes: de keuken, de kelderverdieping, het gastentoilet met aparte vestiaire en het groot salon. In het groot salon is de échte Eye-catcher de fantastische witte carrara marmeren schouwmantel. Het groot salon omvat tevens een riante eetplaats en biedt toegang naar een aparte eetkamer verbonden via hoge dubbele duren met de keuken.

Op de eerste verdieping bevindt zich een enorme nachthal (die desgewenst verder ingedeeld kan worden), en twee ruime slaapkamers, 2 badkamers en één master bedroom-suite!

EPC: 259 kWh/m² jaar.

Ontdek dit pand op 1stquality.be