Vastgoed- en interieurfotografie

Potentiële kopers doen hun eerste indruk op via de foto’s van een pand. Ik heb jaren onderschat hoe belangrijk dat was. Vroeger maakten we zelf de foto’s, maar de lichtinval, de compositie, de details en de stijl … Joke kan het zoveel beter vastleggen dan wij! Sinds we een beroep doen op haar voor de foto’s, hebben we meteen meer juiste potentiële kopers i.p.v. mensen die komen kijken hoe het er echt uitziet. Ik durf te zeggen dat we zo in staat zijn om onze panden sneller te verkopen én met minder bezoeken. Bedankt Joke! – Vanessa

Heb je nood aan professionele vastgoed foto’s? Dan ben je bij Pure Living Fotografie aan het juiste adres! Vastgoed fotografie is dé meest doeltreffende oplossing voor een snelle verkoop of verhuur van panden voor makelaars en eigenaars, voor het vastleggen van prachtige designs van architecten … Ik help als fotografe met veel plezier!

Als Vastgoedfotograaf heb ik jarenlange ervaring. Ik werk(te) o.a. voor verschillende makelaars, vakantieverhuur bedrijven, Airbnb, maar ook voor (interieur) architecten en bedrijven werkzaam in de bouw.

Als uitbreiding op vastgoed fotografie bied ik eveneens 360 graden fotografie & virtual tours aan. En werk ik samen met Michael van Aedronix voor droge-fotografie.

Recent Werk

Vastgoed, Virtual Tours & Drone-fotografie

ZOVEEL MEER DAN ALLEEN FOTO’S

Vastgoedfotografie

Tijdens elke fotoreportage wordt ten volle rekening gehouden met jouw wensen en het doel van de fotoreportage. Tijdens de fotoreportage wordt uitgebreid gefotografeerd. Elke ruimte wordt vanuit verschillende hoeken met een breedbeeldlens gefotografeerd. Authentieke en unieke elementen worden gefotografeerd met een 50mm lens, om de sfeer extra goed in beeld te brengen. De foto’s worden nadien nabewerkt om een zo’n goed en correct mogelijk beeld te scheppen. Alle foto’s zijn in de prijs inbegrepen (er is geen minimum of maximum aantal).

360 graden fotografie & Virtual tours

 

Aan de hand van 360 graden foto’s die gemaakt worden in alle binnen- en buitenruimtes van de woning, creëer ik virtual tours. De virtual tours worden upgeload naar een URL. De hosting kan bij kosteloos bij mij of bij jou, wat je zelf verkiest. Vanaf die URL kan de virtual tour makkelijk op verschillende manieren bekeken worden.

De kopers krijgen een duidelijk beeld van hoe de ruimtes in de woning in elkaar overloopt, hoe groot de ruimtes aanvoelen & wat de staat is van de woning. Er wordt eveneens een straatbeeld gemaakt, zodat de kopers ook zien waar de woning gelegen is, ten opzichte van de straat. Vanuit hun luie zetel kunnen geïnteresseerde kopers virtueel de woningen bekijken die je aanbiedt, erin rondlopen & zo een erg realistische kijk krijgen op jouw panden. De ideale manier ook om écht geïnteresseerde kopers te scheiden van minder geïnteresseerde kopers.

Wil je graag een voorsmaakje krijgen? Neem gerust een kijkje in onderstaande panden.

Drone Fotografie

 

Om jouw nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben Aedronix & Pure Living Fotografie hun krachten gebundeld. Michael van Aedronix verzorgt namelijk professionele luchtfoto’s & video’s gemaakt met een drone. Dankzij onze unieke samenwerking, is het voor jouw nog makkelijker om met slechts één aanspreekpunt al jouw wensen te verwezenlijken. Professionele foto’s nodig om een globaal beeld van uw landgoed te krijgen? Het interieur van uw landgoed zo goed mogelijk presenteren? Foto’s en video’s van hoge kwaliteit ontvangen om eigendommen te verkopen? Het maakt niet uit of je een makelaar, (interieur) architect of stylist, een (vakantie) vastgoedbeheerder / eigenaar, een winkel / restaurantuitbater … bent, onze samenwerking kan je voorzien van de benodigde professionele foto’s en video’s om jouw pand te laten schitteren!

Wil je rechtstreeks in contact komen met Michael van Aedronix? Twijfel dan niet om hem een e-mail te sturen of een kijkje te nemen op z’n website.

Tarieven

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Vastgoedfotografie

Een vastgoed fotoreportage reportage is mogelijk vanaf 199 euro excl. BTW.
Neem contact met me op met de vermelding van jouw wensen en ik maak graag een offerte op maat.

360 graden & virtual tours

  • Kost per 360 graden foto (gemiddeld 1 foto per ruimte): € 25
  • Eenmalige opstartkost per virtual tour: € 50
  • Vraag naar het speciale tarief in combinatie met vastgoedfotografie

Voorwaarden

  • Tijdens de fotoreportage wordt uitgebreid gefotografeerd. Elke ruimte wordt vanuit verschillende hoeken met een breedbeeldlens gefotografeerd. Authentieke en unieke elementen worden gefotografeerd met een 50mm lens, om de sfeer extra goed in beeld te brengen. De foto’s worden nadien nabewerkt om een zo’n goed en correct mogelijk beeld te scheppen. Alle foto’s zijn in de prijs inbegrepen (er is geen minimum of maximum aantal).
  • De foto’s worden binnen 3 werkdagen bezorgd, tenzij anders afgesproken.
  • De virtual tour wordt binnen 5 werkdagen bezorgd, tenzij anders afgesproken.
  • Tarieven zijn vermeld excl. BTW
  • Tarieven zijn vermeld excl. reisonkosten (0,75 euro / km).
Laten we samenwerken!

Laten we samenwerken

VERTEL ME MEER OVER JOUW PROJECT

Stuur me gerust een mailtje met al je vragen of om een afspraak vast te leggen.
Ik kijk uit naar onze samenwerking!

CONTACT DETAILS

Email: info@purelivingfotografie.be
Web: www.purelivingfotografie.be

BTW nummer: BE0800.292.362

ADRES

Kruitfabriek, Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde

Fotoshoots enkel op afspraak op een locatie naar keuze (in België) of in m’n studio (in Vilvoorde).