fbpx
Vastgoedfotografie2021-11-06T19:20:48+00:00

Vastgoed- en interieurfotografie

Hoe kan ik jou helpen?

Ben je

 • makelaar
 • (interieur)architect of -stylist
 • Beheerder / eigenaar van een vakantiepand
 • eigenaar of uitbater van een winkel of restaurant?

En heb je nood aan professionele vastgoed foto’s? Dan ben je bij Pure Living Fotografie aan het juiste adres!

Vastgoed fotografie is dé meest doeltreffende oplossing voor een snelle verkoop of verhuur van panden voor makelaars en eigenaars, voor het vastleggen van prachtige designs van architecten …

Ik help als fotografe met veel plezier!

Wie ben ik?

Ik ben Joke Van Eeghem, vrouw van Bram en moeder van m’n zoontje Noah (5 jaar). We wonen sinds augustus 2019 terug in België na een avontuur van 7 jaar op het prachtige exotische eiland Curaçao. Daar heb ik vanaf 0 m’n passie kunnen uitbouwen in m’n eigen bedrijfje Divi Design en heb ik alle ins- en outs geleerd over de verschillende takken van fotografie. Een van m’n favorieten was (en is nog steeds) vastgoed- en interieur fotografie. Vroeger droomde ik ervan om architect te worden. Het is echter nooit zover gekomen, en maar goed ook! Want fotograferen is m’n echte passie. De combinatie van fotografie met architectuur is daarom voor mij het perfecte recept. Ik word gelukkig van mooie huizen, vrolijk van unieke interieurs. Woningen vormen voor mij een grote bron van inspiratie.

Als uitbreiding op vastgoed fotografie bied ik eveneens 360 graden fotografie & virtual tours aan. En werk ik samen met Michael van Aedronix voor droge-fotografie. Naast vastgoed fotografie bied ik eveneens portretfotografie & productfotografie aan. Heb je meerdere keren per jaar nood aan een professionele fotoreportage? Kijk dan zeker eens naar de abonnement-mogelijkheden.

Wil je als zelf alle ins & outs te weten komen over vastgoedfotografie? Dat kan tijdens een 1 op 1 vastgoed fotografie workshop! Neem dan zeker hier een kijkje!

Ervaring

In Curacao fotografeerde ik als vaste fotograaf voor onder andere Curacao Exclusief (vakantieverhuur van Luxe villa’s in Curacao), BNB Manager (beheer van vakantiepanden), Airbnb (allen wel bekend), LaVida Curacao (Magazine over het leven in Curacao), Real Estate Caribe en Caresto Tophouses (Makelaars). Dankzij deze opdrachtgevers heb ik verschillende woningen / hotels en restaurants bezocht en mogen fotograferen. Hierdoor heb ik m’n eigen stijl ontwikkeld met extra oog voor detail, de juiste belichting en een mooie afwerking, om zo elke plaats met z’n unieke sfeer op de best mogelijk manier weer te kunnen geven.

Sinds ik terug ben in België heb ik o.a. voor Lise Luyten, AnDers Inrichten en Binus Interieur gefotografeerd. Ook Airbnb behoort nog steeds tot 1 van m’n trouwe opdrachtgevers. Ik werk als vaste fotografe voor topmakelaar 1st Quality Vastgoed & regelmatig voor Briljant Immo & 5th Corner. Ik hoop dat jij de volgende klant wordt!

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar als vastgoed-/ interieurfotograaf en ik kan ook een 360 graden virtual tour voor je creëren. Ik ben woonachtig in Brussel en werkzaam in gans België. Ik kom met veel plezier jouw richting uit voor het fotograferen van jouw pand(en). Neem gerust een kijkje in m’n portfolio om te zien of mijn fotografie-stijl past bij jouw opdracht. Heb je vragen, twijfel dan niet om contact met me op te nemen.

Joke Van Eeghem

Potentiële kopers doen hun eerste indruk op via de foto’s van een pand. Ik heb jaren onderschat hoe belangrijk dat was. Vroeger maakten we zelf de foto’s, maar de lichtinval, de compositie, de details en de stijl … Joke kan het zoveel beter vastleggen dan wij! Sinds we een beroep doen op haar voor de foto’s, hebben we meteen meer juiste potentiële kopers i.p.v. mensen die komen kijken hoe het er echt uitziet. Ik durf te zeggen dat we zo in staat zijn om onze panden sneller te verkopen én met minder bezoeken. Bedankt Joke! – Vanessa

Recent Werk

Virtual Tours & Drone-fotografie

ZOVEEL MEER DAN ALLEEN FOTO’S

360 graden fotografie & Virtual tours

 

Aan de hand van 360 graden foto’s die gemaakt worden in alle binnen- en buitenruimtes van de woning, creëer ik virtual tours. De virtual tours worden upgeload naar een URL. De hosting kan bij kosteloos bij mij of bij jou, wat je zelf verkiest. Vanaf die URL kan de virtual tour makkelijk op verschillende manieren bekeken worden.

Geen plaatsbezoeken mogelijk door Corona? Geen nood! Als fotografe mag ik B2B nog steeds aan de slag, dus ik maak met veel plezier een fotoreportage & virtual tour voor je. Dankzij de Virtual Tours kan je de verkopers nog steeds de beste service aanbieden & kan je potentiële kopers alvast een mooi voorsmaakje van de woning voorschotelen. De kopers krijgen een duidelijk beeld van hoe de ruimtes in de woning in elkaar overloopt, hoe groot de ruimtes aanvoelen & wat de staat is van de woning. Er wordt eveneens een straatbeeld gemaakt, zodat de kopers ook zien waar de woning gelegen is, ten opzichte van de straat. Vanuit hun luie zetel kunnen geïnteresseerde kopers virtueel de woningen bekijken die je aanbiedt, erin rondlopen & zo een erg realistische kijk krijgen op jouw panden. De ideale manier ook om écht geïnteresseerde kopers te scheiden van minder geïnteresseerde kopers.

Wil je graag een voorsmaakje krijgen? Neem gerust een kijkje in onderstaande panden.

Drone Fotografie

 

Om jouw nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben Aedronix & Pure Living Fotografie hun krachten gebundeld. Michael van Aedronix verzorgt namelijk professionele luchtfoto’s & video’s gemaakt met een drone. Dankzij onze unieke samenwerking, is het voor jouw nog makkelijker om met slechts één aanspreekpunt al jouw wensen te verwezenlijken. Professionele foto’s nodig om een globaal beeld van uw landgoed te krijgen? Het interieur van uw landgoed zo goed mogelijk presenteren? Foto’s en video’s van hoge kwaliteit ontvangen om eigendommen te verkopen? Het maakt niet uit of je een makelaar, (interieur) architect of stylist, een (vakantie) vastgoedbeheerder / eigenaar, een winkel / restaurantuitbater … bent, onze samenwerking kan je voorzien van de benodigde professionele foto’s en video’s om jouw pand te laten schitteren!

Wil je rechtstreeks in contact komen met Michael van Aedronix? Twijfel dan niet om hem een e-mail te sturen of een kijkje te nemen op z’n website.

Tarieven

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Vastgoedfotografie &

kantoor & bedrijfsfotografie

Een (bedrijfs) vastgoedreportage is mogelijk vanaf 325 euro excl. BTW. Tijdens de fotoreportage wordt uitgebreid gefotografeerd. Elke ruimte wordt vanuit verschillende hoeken met een breedbeeldlens gefotografeerd. Authentieke en unieke elementen worden gefotografeerd met een 50mm lens, om de sfeer extra goed in beeld te brengen. De foto’s worden nadien nabewerkt om een zo’n goed en correct mogelijk beeld te scheppen. Alle foto’s zijn in de prijs inbegrepen (er is geen minimum of maximum aantal).

360 graden & virtual tours

 • Kost per 360 graden foto (gemiddeld 1 foto per ruimte): € 25
 • Eenmalige opstartkost per virtual tour: € 50
 • Vraag naar het speciale tarief in combinatie met vastgoedfotografie

Extra’s

 • Een teaservideo van het pand (gemaakt aan de hand van de foto’s) van ongeveer 1 minuut is mogelijk voor € 25 per pand.

Voorwaarden

 • Tijdens de fotoreportage wordt uitgebreid gefotografeerd. Elke ruimte wordt vanuit verschillende hoeken met een breedbeeldlens gefotografeerd. Authentieke en unieke elementen worden gefotografeerd met een 50mm lens, om de sfeer extra goed in beeld te brengen. De foto’s worden nadien nabewerkt om een zo’n goed en correct mogelijk beeld te scheppen. Alle foto’s zijn in de prijs inbegrepen (er is geen minimum of maximum aantal).
 • De foto’s worden binnen 3 werkdagen bezorgd, tenzij anders afgesproken.
 • De virtual tour wordt binnen 5 werkdagen bezorgd, tenzij anders afgesproken.
 • Tarieven zijn vermeld excl. BTW
 • Tarieven zijn vermeld excl. reisonkosten (1 euro / km buiten de straal van 20km rond Vilvoorde).

Blog

LEES M’N RECENTE ARTIKELEN

Laten we samenwerken

VERTEL ME MEER OVER JOUW PROJECT

Ik zou erg graag jouw vastgoed-/interieur fotograaf zijn!
Stuur me gerust een mailtje met al je vragen of om een afspraak vast te leggen.
Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Let’s Talk.

CONTACT DETAILS

Connect.

VOLG ME

Find Me.

ADRES

Koningslosteenweg 28
1800 Vilvoorde, België

Over mij

Hi! Ik ben Joke Van Eeghem. Portret- en Vastgoedfotografe woonachtig in Brussel en werkzaam in Brussel en Vlaanderen. Ik geef je graag een inkijk in m’n portfolio. Heb je vragen, twijfel dan niet om contact met me op te nemen.

Recent Werk

Contact info

Koningslosteenweg 28, 1800 Vilvoorde
Tel: +32 478 16 44 98
Email: info@purelivingfotografie.be
Web: https://www.purelivingfotografie.be